Bilgisayarımda coil whine mi var

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
4 5 gün önce kasam geldi fakat okuldan dolayı test etme, oyun oynama imkanım olmadı. Bugün bi oyun oynayayım derken kasadan fan sesleri dışında garip bi cızırtımsı? ses geldiğini farkettim. Kasa masamın üstünde olmadığı için çok duymuyorum fakat hafif eğilince rahatça duyulabiliyor. Bu coil whine mi? Coil whineyse ne yapmalıyım?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
4 5 gün önce kasam geldi fakat okuldan dolayı test etme, oyun oynama imkanım olmadı. Bugün bi oyun oynayayım derken kasadan fan sesleri dışında garip bi cızırtımsı? ses geldiğini farkettim. Kasa masamın üstünde olmadığı için çok duymuyorum fakat hafif eğilince rahatça duyulabiliyor. Bu coil whine mi? Coil whineyse ne yapmalıyım?
Video çekip atar mısınız sesi ?
Performansa etkisi olmadığı için değişim yapıyorlar.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
yüksek ihtimal cw'dır yapacak pek bişi yok garanti performansa etki etmediği için çok fazla rahatsız edici değilse bir şey yapamıyor

KS

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
yüksek ihtimal cw'dır yapacak pek bişi yok garanti performansa etki etmediği için çok fazla rahatsız edici değilse bir şey yapamıyor
Sizce garantiyi denemelimiyim değiştirirler mi? ve ilerde seste artma olur mu?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri