Bilgisayarımdan tam verim alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Özelliklerim şöyle
*Nvidia GTX Asus Cerberus 1050Ti
*R3 1200
*Asus A320M-k
*8GB Ram 2400Mhz
*1TB HDD

Evet arkadaşlar başlıktaki gibi bilgisayarımdan istediğim verimi alamıyorum şuan da oynanan bütün popüler oyunlara sahibim
ve en kötü örneği de CSGO ve Lol gibi oyunlarda da düşük fps almam bunu düşük ayarlarda da olsam fark etmiyor istediğim fps değerlerini vermiyor droplar oluyor acil yardım !!

KS

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum söylediğim gibi yeni aldığım bir pc bu ve GTA5 PUBG Fortnite gibi oyunlarda istediğim fps değerlerini alamıyorum ve çok sinir bozucu droplar giriyor en komik durumu ise CSGO ve Lolde bile bunları yaşıyorum

KS

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nvidia geforce experiencedan her şeyini yaptım da ben pek bilmiyorum driver güncel mi falan nerden yapılacağını falan arkadaş internetten en son güncel driverini indirmişti sadece

Forum gerçekten çok aktif ve çok yardımcı oldunuz teşekkürler...

Çok iyi forum ya 0 yardım

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bizde insanız forum dışında kendi işlerimizde oluyor ve her zaman forumda bulunamıyoruz. Bundan dolayı ön yargılı yaklaşmazsanız sevinirim.

KS

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
birileri bu forum çok iyi çok hızlı gidin 2dkda sorununuzu çözerler dediler neyse teşekkür ettim çok yardımcı oldunuz

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Forumumuz zaten soru cevaplama süresi olarak çok iyi bir durumda ancak bazı durumlar içinde anlayış gerekiyor.Her zaman aktif olmak imkansız.Görüşmek üzere.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri