Bilgisayarımı 100% Kapatmak İstiyorum

MuzluPudingi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selam hepinizin bayramı mübarek olsun!
Bugün bahsedeceğim konu bilgisayarımın 100% olarak kapanmaması hakkında.

Şu görsel ile sizde karşılaşıyosunuzdur illa ki bu sorunu nasıl çözebilirim yardıma ihtiyacım var. İnternetten araştırmayı denedim ama hiç bir bilgi sağlayamadım.

1657530061146.png

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bu hızlı başlatma ayarından dolayı böyle . Herhangi bir zararı yok sisteminize . Hatta HDD kullanıyorsan bu şekilde devam etmelisin . Eğer SSD kullanıyorsan da PC nın birkaç saniye de olsa daha yavaş açılacağından emin ol.
Denetim masası > sistem ve güvenlik > güç seçenekleri > (solda) güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > (yukarıda) şu anda kullanılmayan ayarları değiştir > (aşağıda) hızlı başlatmayı aç seçeneğindeki tiki kaldır.

KS

MuzluPudingi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu hızlı başlatma ayarından dolayı böyle . Herhangi bir zararı yok sisteminize . Hatta HDD kullanıyorsan bu şekilde devam etmelisin . Eğer SSD kullanıyorsan da PC nın birkaç saniye de olsa daha yavaş açılacağından emin ol.
Denetim masası > sistem ve güvenlik > güç seçenekleri > (solda) güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > (yukarıda) şu anda kullanılmayan ayarları değiştir > (aşağıda) hızlı başlatmayı aç seçeneğindeki tiki kaldır.
Anladım, teşekkür ederim. Sistemime herhangi bir zararı yoksa güzel içimi rahatlattı en azından. Sıkıntı şurada ben de ikisi de var ama bu bilgiyi verdiğin için teşekkür ederim tekrardan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri