Yardım Bilgisayarımı Yükseltmek Istiyorum

karabulut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemim biraz yavaş kaldığı için parça parça yükseltmek istiyorum bu konuda bana yardım edebilir misiniz

İşlemci: Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz

Anakart: Asus Prime H510M-A H510 3200MHz DDR4 LGA1200 MATX

Ekran Kartı: Asus Geforce TUF-GTX1650-O4GD6-P-GAMING 4gb Gddr6 128BIT

Ram: Crucial 8GB (2x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Bütçeniz nedir, belirtirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.Eğer bu durumda bir yükseltme isterseniz anakartınız İntel'in 11. nesil işlemcilerini destekliyor en fazla bence onu yükselterek başlayabilirsiniz.

KS

karabulut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçeniz nedir, belirtirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.Eğer bu durumda bir yükseltme isterseniz anakartınız İntel'in 11. nesil işlemcilerini destekliyor en fazla bence onu yükselterek başlayabilirsiniz.
hepsini tek sefere alacak kadar bütçem şuan yok kendi parçalarımı satıp üstüne biraz ekleyerek alabilirim şuan

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Parça parça değiştirecekseniz oyun oynamak için sistemi yükseltecekseniz amd - Nvidia ikilisi doğru tercih olacaktır. DDR5 sistem yapın. Parça parça işlemci anakart - ram değişikliği yaparak mevcut ekran kartı ssd ile bir süre idare edersiniz . Sonrasında ise ekran kartı ve diğer bileşenleri değiştirirsiniz. Yada çok çok elzem değilse değişim yapmadan bir süre idare edersiniz bir miktar bütçe ve elinizdeki sistemi olabildiğince iyi fiyata satar yeni sıfır bir sistem alırsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri