Bilgisayarımın Ramini Yükselttim Ama Hala Yavaş

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selamlar,

Bilgisayarımın ramini 2+ 2 4 den 4 + 4 8 e yükselttim ama şuanda eskisi kadar yavaş hiçbir fark göremiyorum 8 gb olduğunu bilgisayarı açarken esc basıp system informationdan gördüm ama hala çok yavaş yapmam gereken bir ayar fln olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

ramin hızla değil performansla ilgili olduğunu biliyorum ama illaki googleyi açarken örneğin bana birazda olsa performans vermesi hız vermesi gerekir onu vermiyor

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
bilgisayarımın ramini 2+ 2 4 den 4 + 4 8 e yükselttim ama şuanda eskisi kadar yavaş hiçbir fark göremiyorum 8 gb olduğunu bilgisayarı açarken esc basıp system informationdan gördüm ama hala çok yavaş yapmam gereken bir ayar fln olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim
RAM bilgisiyarını çok hızlandırmaz.Hızlandırmadan kastını söylersen daha iyi olurUygulamaların açılış hızı,windows açılış hızından bahsediyorsan ssd değişmen daha sağlıklı olur.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

Bilgisayarımın ramini 2+ 2 4 den 4 + 4 8 e yükselttim ama şuanda eskisi kadar yavaş hiçbir fark göremiyorum 8 gb olduğunu bilgisayarı açarken esc basıp system informationdan gördüm ama hala çok yavaş yapmam gereken bir ayar fln olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

ramin hızla değil performansla ilgili olduğunu biliyorum ama illaki googleyi açarken örneğin bana birazda olsa performans vermesi hız vermesi gerekir onu vermiyor
SSD ömrü dolmuş olabilir.

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
Selamlar,

RAM den dolayı çok fark edeceğini düşünmüyorum açılış hızlarının.crystaldiskmark indirip test sonuçlarını atabilir misiniz?

KS

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
SSD ömrü dolmuş olabilir.
bilgisayar laptop bana ucuz fazla yüksek bişi olmasına gerek olmayan hızlı bi ssd önerebilirmisin acaba Hp Probook 6550b

RAM den dolayı çok fark edeceğini düşünmüyorum açılış hızlarının.crystaldiskmark indirip test sonuçlarını atabilir misiniz?
hdd olduğundan ve eski olduğundan dolayı yavaştı zaten ama rami takmama rağmen hiçbirşey değişmedi resmen

RAM bilgisiyarını çok hızlandırmaz.Hızlandırmadan kastını söylersen daha iyi olurUygulamaların açılış hızı,windows açılış hızından bahsediyorsan ssd değişmen daha sağlıklı olur.
bilgisayar laptop bana ucuz fazla yüksek bişi olmasına gerek olmayan hızlı bi ssd önerebilirmisin acaba Hp Probook 6550b

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56

hdd olduğundan ve eski olduğundan dolayı yavaştı zaten ama rami takmama rağmen hiçbirşey değişmedi resmen

M2 destekliyor mu bilgisayarınız ayrıca c rystaldiskmark testini atarsanız iyi olur.

M2 desteklemiyorsa bunu alabilirsiniz.

KS

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hocam daha ucuzu yokmudur 200 gb olsa bile yeter kendi masaüstü pcm var zaten tatilde kullanacağım bide okul zamanında video izlemekiçin vs.. eski laptopu kullanmak istiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri