Bilgisayarın Ekranı Bir Anda Gidiyor

efott

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, genellikle video izlerken (oyun oynarken hiç başıma gelmedi) bilgisayarımın ekranı gidiyor kasa çalışır durumda ve monitör sinyal de alıyor ama ekranda simsiyah loş bir görüntü kalıyor yeniden başlatmadan da düzelmiyor. Bilgisayarı ilk aldığımdan beri böyleydi sorun etmedim çünkü çok hızlı şekilde kendine geliyordu artık hiç kendine gelmiyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bunun çözümü nedir?

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Kullandığınız kabloda problem var diye düşünüyorum söküp diğer portlara takıp denediniz mi ? yada başka bir displayport veya hdmi kablosu var mı elinizde ?

KS

efott

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Problem kablodan kaynaklansa no signal hatası vermez mi ? Görüntü tamamen gitmiyor ekrandan sadece simsiyah loş bir ekran kalıyor.Biraz önce yine gitti görüntü şöyle bir hata aldım sorun ekran kartında mı acaba ?

Ekli dosyalar

• Adsızw.png
    Adsızw.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 8

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Problem kablodan kaynaklansa no signal hatası vermez mi ? Görüntü tamamen gitmiyor ekrandan sadece simsiyah loş bir ekran kalıyor.

hayır hocam sinyal alıyor bu tip durumda monitör ancak işleyemediği için görüntüyü siyah ekran verebiliyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
DDU ile driver silip aşağıdan tekrar kurar mısın ?
Sonra bu ayarı yap indirmen gereken sürümde bu
Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL)
Screenshot_2.png

KS

efott

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DDU ile driver silip aşağıdan tekrar kurar mısın ?
Sonra bu ayarı yap indirmen gereken sürümde bu
Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL)
Ekli dosyayı görüntüle 14382
yaklaşık 3-4 gün önce denedim çözüm olmadı

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
yaklaşık 3-4 gün önce denedim çözüm olmadı
Denediyseniz yeni sürümlerde düzelebilir yada ben size bendeki ayarları vereyim o şekil deneyin bu ayarlar da daha hiç sorun yaşamdım diğer arkadaşlarımda böyle kullanıyor onlarda 6800 ,6700xt mevcut bir böyle deneyin ama sizdeki ayarlarıda not edinki eskisinede dönebilesiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    55.1 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    64 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    56.1 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20.8 KB · Görüntüleme: 4
KS

efott

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Denediyseniz yeni sürümlerde düzelebilir yada ben size bendeki ayarları vereyim o şekil deneyin bu ayarlar da daha hiç sorun yaşamdım diğer arkadaşlarımda böyle kullanıyor onlarda 6800 ,6700xt mevcut bir böyle deneyin ama sizdeki ayarlarıda not edinki eskisinede dönebilesiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim.İncehesaptan kod aldım birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim olmadı servise yolluyıcam.Bu arada bilgisayarı aldığımdan beri böyle yeni sürümde düzeleceğini zannetmiyorum.

Mönitorun ekran kartına uyumsuzluk yapma ihtimalı var mı acaba cünkü bu bilgisayar geldiğinden beri böyle bunu anlamanın bir yolu var mı ?

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri