Bilgisayarın Monitör Girişleri Hakkında Yardım

turkiyem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarıma anakarttan vga girişi ile bağlanmak istiyorum. Ama görüntü alamıyorum fakat daha önce ekran kartı varken anakart bölümündeki hdmi girişinden görüntü almıştım. Normalde Ekran kartı varken görüntü vermemesi lazımdı nasıl oldu anlayamadım. Ama aynı şeyin Vga girişindede başarılı olmasını diliyorum bu mümkün olur mu ?

Anakart: H610
İşlemci : i3 12100F
Ekran Kartı: RX 6500 xt

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
2 aybı konu acma

KS

turkiyem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yanlışlıkla olmuş pardon cevap yokmu yahu konuya ?

xAndromeda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şu an da sistemde ekran kartı yok mudur hocam böyle anladım yazdıklarından. Yoksa anakarttan vga girişin varsa bağlantı yaptığın zaman işlemcinin de integrated Bi gpu su varsa görüntü vermesi gerekir diye biliyorum. Daha bilgili birisi de onaylarsa daha iyi olur Bi tık teorik bilgi verdim eyleme geçince ne olur bilemiyorum tam.

KS

turkiyem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ekran kartı var takılı şuanda sisteme, hatta anakarttaki girişlerden hdmi kablosuyla bağlantı sağlandı. Fakat vga girişini denedim olmadı. İşin garibi önce ekran kartı bölümüne taktım hdmi kabloyu çalışmadı bende anakarttan çalıştırmıştım. Bir umut gelip yazdım buraya yardımcı olacak yok mu?

xAndromeda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam istersen ekran kartını Bi söküp takıp tekrardan ekran kartından dene daha önce yapmadığın Bi işlemse dikkatli olmanı öneririm. Hazır ekran kartını sökmüşken de Bi bios pili söküp takabilirsin fırsattan istifade o da sistemi Bi resetlemiş olur hem. Ama Bi kesinlik belirtemem çözüm konusunda elim alışkın denerim diyosan zarar gelmez. Bu arada bios pilini söküp takarsan ramlerin overclocklularsa onlar sıfırlanır tekrardan biostan ayarlaman gerekir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri