İnternetteki testlerine bak kıyaslahocam sorum şu yeni bi hazır sistem aldım bir kaç gün önce ama sanki ekran kartı ve işlemci tam performans vermiyor gibi düşünüyorum oyunlarda sistemin tam performans verip vermediğini nasıl anlarım?
örneğin internette testlerde kıyasladığım kadarıyla valorantta 550fps alırken ben 450 bazense 390 ları görüyorumİnternetteki testlerine bak kıyasla
Normalmis valodaörneğin internette testlerde kıyasladığım kadarıyla valorantta 550fps alırken ben 450 bazense 390 ları görüyorum
o zaman soruyu şöyle değiştireyim bilgisayarım tam performans çalışmıyor bunun için ne yapabilirim? bios güncel windows güncel ekran kartım son sürüm
cyberpunk testi yapsam belli olur gibime geliyor rt ve dlss özelliklerinide kullanmış olurumNormalmis valoda
Olurrcyberpunk testi yapsam belli olur gibime geliyor rt ve dlss özelliklerinide kullanmış olurum
ama cyberpunk ım yok hocam spider man testi yapıcam şimdi duruma göre tam performans çalışmıyorsa yazarım tekrar buraya yardımcı olabilir misiniz
Tabi olurumama cyberpunk ım yok hocam spider man testi yapıcam şimdi duruma göre tam performans çalışmıyorsa yazarım tekrar buraya yardımcı olabilir misiniz