Bilgisera Rat Bulaştı

Emirr993993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar oyun hilesi almıştım bi lavuktan ve adamın attığı exeyi açtım ondan sonra rat oldugunu anladım cok gecmeden bana discord şifremi ve babamın tel no kimlik ev adresi falan attı ve 500 600 tl atmazsan bunlara cok kötü şeyler yaparız diyor ne yapmam lazım

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Geçmiş olsun, bu lavuğa sakın para gönderme çünkü ödeme yapsan da daha fazlasını isteyecek ve şantajı kesmeyecektir. İlk işin tüm tehdit mesajlarını ve şahsın bilgilerini (IBAN, Discord ID vb.) kanıt olarak kaydetmek olsun; ardından bilgisayarına temiz bir format atıp başka bir cihaz üzerinden tüm şifrelerini değiştirerek 2FA (iki faktörlü doğrulama) açmalısın. Son olarak vakit kaybetmeden Emniyet'in online ihbar sayfasından veya savcılıktan suç duyurusunda bulun, şantaj ağır bir suçtur ve bu tip panel kullanan veletlerin en büyük korkusu polistir

KS

Emirr993993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geçmiş olsun, bu lavuğa sakın para gönderme çünkü ödeme yapsan da daha fazlasını isteyecek ve şantajı kesmeyecektir. İlk işin tüm tehdit mesajlarını ve şahsın bilgilerini (IBAN, Discord ID vb.) kanıt olarak kaydetmek olsun; ardından bilgisayarına temiz bir format atıp başka bir cihaz üzerinden tüm şifrelerini değiştirerek 2FA (iki faktörlü doğrulama) açmalısın. Son olarak vakit kaybetmeden Emniyet'in online ihbar sayfasından veya savcılıktan suç duyurusunda bulun, şantaj ağır bir suçtur ve bu tip panel kullanan veletlerin en büyük korkusu polistir
Reis o anki telaşla mesajı kaydetmeden attım formatı mesaj gitti glb

Ve bu elemanın sunucusunda birsürü kişinin datası fln var asıl korktugum konu by bilgilerle banka hesabı gibi seylere erişirlermi sms bomb yaparlarmı kapıdan ödemeli yemek falan mı söylerler yoksa ihbar mı ederle3

malpts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
500-600 lira için şantaj yapıyorlarsa valla gülüncek haldeler.Polise ihbar da bulundum de kaybolurlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri