Waydeli Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 15 Tepki 1 20 May 2024 #1 Pc hocasının videosunda webe özel sistemi aldım sistemi açınca otomatik BIOS ekranı açılıyor sürekli Masaüstüne geçmek için ne yapmam lazım
Pc hocasının videosunda webe özel sistemi aldım sistemi açınca otomatik BIOS ekranı açılıyor sürekli Masaüstüne geçmek için ne yapmam lazım
K kuru cacık Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3,421 Tepki 773 20 May 2024 #2 İşletim sistemi yoksa ,biosa atar.
KS Waydeli Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 15 Tepki 1 20 May 2024 Konu Sahibi #3 öncesinde hazır sistem almıştım işletim sistemi olmamasına rağmen açılmıştı Sağ altta windosu etkinleştir yazıyordu kuru cacık' Alıntı: İşletim sistemi yoksa ,biosa atar. Genişletmek için tıkla ...
öncesinde hazır sistem almıştım işletim sistemi olmamasına rağmen açılmıştı Sağ altta windosu etkinleştir yazıyordu kuru cacık' Alıntı: İşletim sistemi yoksa ,biosa atar. Genişletmek için tıkla ...
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,418 Tepki 5,059 20 May 2024 #4 Waydeli' Alıntı: öncesinde hazır sistem almıştım işletim sistemi olmamasına rağmen açılmıştı Sağ altta windosu etkinleştir yazıyordu Genişletmek için tıkla ... onda deniyorlar bunda direk olmuyor olabilir windows usb si ile windows yükle
Waydeli' Alıntı: öncesinde hazır sistem almıştım işletim sistemi olmamasına rağmen açılmıştı Sağ altta windosu etkinleştir yazıyordu Genişletmek için tıkla ... onda deniyorlar bunda direk olmuyor olabilir windows usb si ile windows yükle