BIOS Giremiyorum

MSN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Merhaba arkadaşlar bilgisayara can vermek için SSD aldım fakat bilgisayarda kullanamadım sebebi ise biosa girememem marka modeli lenovo z580 youtubedaki mevcut bios pilini çıkar ayakları değdir işini 2 ay önce yaptım işe yaradı zorla girebildim fakat bugün aldığım ssd montajı yaparken giremedim. Kendi HDD'si ile sistem başlıyor biosa girmiyor böyle lanet olası bir durum ile karşı karşıyayım.

KS

MSN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu modelde novo tuşuyla giriliyor.Nasıl girildiğini sormuyorum keşke sorum bu olsa :)

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSN' Alıntı:
Bu modelde novo tuşuyla giriliyor.Nasıl girildiğini sormuyorum keşke sorum bu olsa :)

Kardeşim lenovonun teknik servisini ara oradan cihazına uygun güncel bios sürümünü iste teknik ekip bulup indirecektir

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
işte biosdan değiştirmen gerekiyor başlangıc önceliğini.1st priority HDD ayarlıdır

E

expert

Guest
Sorununuz bunu gösteriyor yazdığınız sorun giremiyorum diyorsunuz başka sorun varsa yazarsaniz ona göre cevap verelim kardeşim

KS

MSN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
Sorununuz bunu gösteriyor yazdığınız sorun giremiyorum diyorsunuz başka sorun varsa yazarsaniz ona göre cevap verelim kardeşim

nasıl girilir, hangi tuşla girilir tarzı sormadım sayın arkadaşım kendinizi böyle savunmaya çekmeyin gözünüzü sevim ters bir insan olsam daha farklı cevap verirdi.
Rurouni' Alıntı:
işte biosdan değiştirmen gerekiyor başlangıc önceliğini.1st priority HDD ayarlıdır

Sorun ayarlamakta değil sorun girmekte, erişim yok :)
smart38' Alıntı:
MSN' Alıntı:

Kardeşim lenovonun teknik servisini ara oradan cihazına uygun güncel bios sürümünü iste teknik ekip bulup indirecektir

Sorumu anlayan tek arkadaş bu fakat oda derdime deva değil :) kullanıcı olarak ben müdahalede bulunamaz mıyım ? kendi sitesindeki driverı denemiş, bulunmaktayım daha farklı çözümler peşindeyim.

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güncel bios sürümünü indir kardeşim driverleri boşver benim pc de lenovo benimde donanımla ilgili sıkıntım oldu biosu kendim aradım bulamadım sonra teknik desteği radım pc ye bağlanıp indirdi sorun düzeldi sen en iyisi bunu bi dene

E

expert

Guest
O da olmadıysa servise götürebilirsiniz kullanıcı bir yere kadar müdahale edebilir

KS

MSN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
smart38' Alıntı:
Güncel bios sürümünü indir kardeşim driverleri boşver benim pc de lenovo benimde donanımla ilgili sıkıntım oldu biosu kendim aradım bulamadım sonra teknik desteği radım pc ye bağlanıp indirdi sorun düzeldi sen en iyisi bunu bi dene

system3276' Alıntı:
O da olmadıysa servise götürebilirsiniz kullanıcı bir yere kadar müdahale edebilir

Bios silinmiştir diyip konuyu kapattılar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri