- Tepki
- 10
Merhaba arkadaşlar Gigabyte h610m anakartım var biosu sıfırlıyamadım bios pilini söküp bekledim geri taktım olmadı. Bu anakarta nasıl sıfırlanır dp no signal hatası alıyorum secure bootu açtım yardımcı olun hocam nasıl sıfırlıcam olmuyor ne yaptıysam kısa devrede denedim olmuyorrr
Bende altında bu yazmıyor ama buna benzer 2 teli pin var o olabilir mi fotoğrafını akşam atıcam lütfen bakın![]()
burdan sıfırlayabilirsin tornavide ucuyla değdirip iki uca sıfırlayabilirsin cmos yada bu sekil geçer ismi![]()
![]()
burdan sıfırlayabilirsin tornavide ucuyla değdirip iki uca sıfırlayabilirsin cmos yada bu sekil geçer ismi![]()
bak bu kısımda clr.cmos yazıyorBende altında bu yazmıyor ama buna benzer 2 teli pin var o olabilir mi fotoğrafını akşam atıcam lütfen bakın
Ekli dosyayı görüntüle 29163
Benim anakart bu burdaki hangisi acaba?
Ya pinleri kullan, yada direk pili çıkar 1dk bekle tak.Bende altında bu yazmıyor ama buna benzer 2 teli pin var o olabilir mi fotoğrafını akşam atıcam lütfen bakın
Ekli dosyayı görüntüle 29163
Benim anakart bu burdaki hangisi acaba?
pili denedi olmadı bende dedim en son o cmos denesinYa pinleri kullan, yada direk pili çıkar 1dk bekle tak.
pili denedi olmadı bende dedim en son o cmos denesin
Enerji bağlantısını tamamen kesin ve deneyin o zaman iki yöntemde de. 24pin cpu ve 8pin besleme kablosunu da sökün gerekirse. Açma tuşuna da basılı tutarak enerjiyi tamamen boşaltın pili söktükten sonra.Ya pinleri kullan, yada direk pili çıkar 1dk bekle tak.