bios pilini cıkartınBIOS BIOS dendi güncellerken tamamlandı bi onaylanma gibi ses geldi ama görüntü gitti daha gelmiyor ne yapmam lazım
@Mkann @Çağdaş Işık @yunusx36BIOS BIOS dendi güncellerken tamamlandı bi onaylanma gibi ses geldi ama görüntü gitti daha gelmiyor ne yapmam lazım
Pc açık şuan kapatayımmıbios pilini cıkartın
evet kapatın vPc açık şuan kapatayımmı
10dk falanBiraz bekle
Ne kadar süredir
Biraz daha bekle ekran gelmezse kasanda yeniden başlatma tuşu varsa yeniden başlatmayı dene ekran yine gelmezse sistemi kapatıp Bios Pilini çıkar10dk olmamıstır
Flaşı çıkardım sıkıntı olur muBiraz daha bekle ekran gelmezse kasanda yeniden başlatma tuşu varsa yeniden başlatmayı dene ekran yine gelmezse sistemi kapatıp Bios Pilini çıkar
Ne zaman çıkardınFlaşı çıkardım sıkıntı olur mu
Birde pcyi güç kaynağından mı kapatayım yoksa açma tuşundan mıFlaşı çıkardım sıkıntı olur mu
Ekran gelmeyince çıkardım arasından bi 5dk geçmiştiNe zaman çıkardın
Tuştan kapatBirde pcyi güç kaynağından mı kapatayım yoksa açma tuşundan mı
Ekran gelmeyince çıkardım arasından bi 5dk geçmişti
Pili çıkardıktan sonra başlatayım mı yoksa açık kullanıp sonra mı takayımBiraz daha bekle ekran gelmezse kasanda yeniden başlatma tuşu varsa yeniden başlatmayı dene ekran yine gelmezse sistemi kapatıp Bios Pilini çıkar
@yunusx36Pili çıkardıktan sonra başlatayım mı yoksa açık kullanıp sonra mı takayım
Bios pilini PC kapalı iken çıkart. Bios Pili olmadan sistemi zaten kullanamazsın
Düzeldi hocamBios pilini PC kapalı iken çıkart. Bios Pili olmadan sistemi zaten kullanamazsın
Altıma scıcaktimDüzeldi hocam
İyi geçmiş olsunDüzeldi hocam
Altıma scıcaktim
iyi günler tekrar sorun olursa beklerizDüzeldi hocam
Altıma scıcaktim
Eyw saolasınız ben böyle bi korku görmedim düşmanıma vermesiniyi günler tekrar sorun olursa bekleriz