Bios sürümümü güncellemeli miyim ? bios ekranı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaKTaK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar her bilgisayar açıldığında bios ekranı karşıma çıkıyor.ve yaptığım overclock profilleri hepsi kaydedilmiyor.baktığımda en son 2016 da güncellediğim gözüküyor.nasıl güncelleyeceğim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://tr.msi.com/Motherboard/support/Z170A-XPOWER-GAMING-TITANIUM-EDITION

Bu yukarıdaki linkten bios güncellemenizi kontrol edebilirsiniz sürekli.Aşağıda nasıl güncelleme yapacağınızı ise adım adım anlatıyorum.

* USB belleğinizi biçimlendirin ve dosya sistemi üzerinden NTFS’yi seçin.
* İndirdiğiniz bios güncellemesi .rardan çıkarılarak USB belleğe kopyalanması gerekiyor.
* Ardından bilgisayarı yeniden başlatma işlemi yapılmalı. Boot menüye girerek bunu yapabilirsiniz. Kısayol tuşu da öğrenilebilir.
* Boot menü üzerinden sonra menülerden Advanced kısmına gelmeniz gerekiyor.
* Diğer aşama Bios güncelleme için Start Easy Flash seçeneği moduna girilmesidir. Açılan kısımdan USB belliğin bulunması gerekiyor. Ve konan dosyayı çalıştırmanız gerekiyor.
*

KS

TaKTaK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
https://tr.msi.com/Motherboard/support/Z170A-XPOWER-GAMING-TITANIUM-EDITION

Bu yukarıdaki linkten bios güncellemenizi kontrol edebilirsiniz sürekli.Aşağıda nasıl güncelleme yapacağınızı ise adım adım anlatıyorum.

* USB belleğinizi biçimlendirin ve dosya sistemi üzerinden NTFS’yi seçin.
* İndirdiğiniz bios güncellemesi .rardan çıkarılarak USB belleğe kopyalanması gerekiyor.
* Ardından bilgisayarı yeniden başlatma işlemi yapılmalı. Boot menüye girerek bunu yapabilirsiniz. Kısayol tuşu da öğrenilebilir.
* Boot menü üzerinden sonra menülerden Advanced kısmına gelmeniz gerekiyor.
* Diğer aşama Bios güncelleme için Start Easy Flash seçeneği moduna girilmesidir. Açılan kısımdan USB belliğin bulunması gerekiyor. Ve konan dosyayı çalıştırmanız gerekiyor.
*
teşekkür ederim şimdi yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri