Bios Update Sonrası Siyah Ekran

Swei

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar am5de mi sorun var anakartta mı bilmiyorum ama bunun gibi kaç konu açtım hatırlamıyorum. Hiçbir şeyi eksik yapmadan bios updateliyorum yükleme tamamlanıyor. Ama bilgisayarı tekrar açarken görüntü gelmiyor simsiyah ekranı izliyorum. Daha önce oc sonrası da siyah ekran aldım. Bios pilini çıkarttım bekliyorum. Bu tarz hataların sebebi nedir?
Edit: Bios pilini taktım çalıştırdım görüntü geldi fakat bios a giremiyorum no keyboard detected hatası alıyorum. F1 run setup diyip giriş yapmam gerek fakat işe yaramıyor. Klavye ışıkları yanıyor.

Ekli dosyalar

• 20230329_161405.jpg
    20230329_161405.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Biosu update yaptıktan sonra pc kendini otomatik restleyip siyah ekranda kalıyorsa, pc yi kapatıp bios pilini çıkarın bu durum biosu sıfırlar updateyi sıfırlamaz, sonra klavyenizi oc kapalıykrn çıkarıp takın bir sonraki pc yi açtığınızda klavye kullanılacaktır.

KS

Swei

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Biosu update yaptıktan sonra pc kendini otomatik restleyip siyah ekranda kalıyorsa, pc yi kapatıp bios pilini çıkarın bu durum biosu sıfırlar updateyi sıfırlamaz, sonra klavyenizi oc kapalıykrn çıkarıp takın bir sonraki pc yi açtığınızda klavye kullanılacaktır.
Sorunu hallettim. Klavyeyi ve mouse u anakartın bios usb girişlerine takarak bios a giriş yaptım. Bios güncellenmiş konu kilit.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri