Yardım Bios'a Girememe.

ömer_-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, bilgisayarımda BIOS ekranına giremiyorum. Ryzen 3 3100'dan Ryzen 5 5600'e geçtiğimden beri bu sorun başladı.

RX 580 ekran kartını kullandığımda bilgisayar BIOS ekranını göstermeden açılış ekranını geçiyor ve doğrudan işletim sistemine giriyor. Ancak R7 370 ekran kartını taktığımda BIOS'a sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.

Bu sorunun nedeni ne olabilir? Benzer bir durum yaşayan veya çözümünü bilen var mı.

PeAx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Bios pilini çıkarıp 10 dk bekle

PeAx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Windowstan biosa girmeyi söylicem yeniden başlata basmadan önce klayvede shift tuşunu basılı tut biosa girene kadar shiften çekme sonra ekran gelcek sorun gider ondan sonra uefi donanım ı görüceksin ona tıkla yeniden başlat dicek bide böyle dene

KS

ömer_-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windowstan biosa girmeyi söylicem yeniden başlata basmadan önce klayvede shift tuşunu basılı tut biosa girene kadar shiften çekme sonra ekran gelcek sorun gider ondan sonra uefi donanım ı görüceksin ona tıkla yeniden başlat dicek bide böyle dene
Deneyip söyliycem işe yarayıp yaramadını teşekür ederim

Denedim shift e basılı tutunca pc ekranı hiç açılmadı

Son düzenleme:

PeAx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Peki işlemciyi takmadan önce biosu güncellediniz mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri