Yardım Biosa Girilmiyor

doiya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba forumdaki ilk mesajım ve konum bu olacak.
Problemime başlayayım, itopyadan hazır sistem aldım ve ilk taktığımda zaten windows kurulmuştu, format atacaktım ama bir şey fark ettim, Biosa girmeye çalışınca monitör sinyal vermiyor, uefi bios var ayrıca. Delete tuşu ile girmeyi denedim, shift yeniden başlatma ile girmeyi denedim ama nafile, aslında ben büyük ihtimalle giriyorum da, sinyal vermiyor.
Bir diğer fark ettiğim şey ise sistem hızlıca açılıyor yani anakart logosu falan nadir geliyor.
Anakart : Msi Pro H610M-G DDR4
Monitör : LG Ultragear 24GS50F-B
Windows’ta sıkıntı yok, sadece bios ekranı gelmiyor.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Herkese merhaba forumdaki ilk mesajım ve konum bu olacak.
Problemime başlayayım, itopyadan hazır sistem aldım ve ilk taktığımda zaten windows kurulmuştu, format atacaktım ama bir şey fark ettim, Biosa girmeye çalışınca monitör sinyal vermiyor, uefi bios var ayrıca. Delete tuşu ile girmeyi denedim, shift yeniden başlatma ile girmeyi denedim ama nafile, aslında ben büyük ihtimalle giriyorum da, sinyal vermiyor.
Bir diğer fark ettiğim şey ise sistem hızlıca açılıyor yani anakart logosu falan nadir geliyor.
Anakart : Msi Pro H610M-G DDR4
Monitör : LG Ultragear 24GS50F-B
Windows’ta sıkıntı yok, sadece bios ekranı gelmiyor.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Galiba bios update yaparsan geçebilir bendede öyleydi bios update atığımda düzelmişti.

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
198
ekran kartınız amd mi
öyle ise görüntü kestiği yerde görüntü bağlantı kablonuzu sök tak yapar mısınız
bir de şu an halihazırda windows a girebiliyorsanız
windows üzerinden bios a girmeye çalıştığınızda da aynı problemle karşılaşıyor musunuz bakar mısınız

CarmichaelR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hızlı Önyüklemeyi etkinleştirmiş olabilirsiniz, bu nedenle BIOS atlanıyor olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri