Merhaba ben gamegaraj sitesinden hazır sistem alıcağım fakat anakart gözüme çarptı Ryzen 5 5600 ile kullanıcam sizce bu anakart alınır mı yani uzun süre kullanabilirmiyim veya sorun çıkartır mı çıkartırsa hangi anakartı almalıyım?
İlerisi için upgrade etmeniz daha faydalı olacaktır. Anakart için imkanınız varsa biostar değilde asus markasını tercih edin.Merhaba ben gamegaraj sitesinden hazır sistem alıcağım fakat anakart gözüme çarptı Ryzen 5 5600 ile kullanıcam sizce bu anakart alınır mı yani uzun süre kullanabilirmiyim veya sorun çıkartır mı çıkartırsa hangi anakartı almalıyım?
Şirket aslında köklü kuruluş ama diğer Tayvan ürünleri kadar popüler değil. Diğerleri kadar iyi değilse bile çok kötü marka değildir.Merhaba ben gamegaraj sitesinden hazır sistem alıcağım fakat anakart gözüme çarptı Ryzen 5 5600 ile kullanıcam sizce bu anakart alınır mı yani uzun süre kullanabilirmiyim veya sorun çıkartır mı çıkartırsa hangi anakartı almalıyım?
Peki MSI markaları iyimidirİlerisi için upgrade etmeniz daha faydalı olacaktır. Anakart için imkanınız varsa biostar değilde asus markasını tercih edin.
MSI Türkiye pazarında kendini kanıtlamış bir markadır alınır tabiki.Peki MSI markaları iyimidir
Hmm ozaman MSI B550M PRO nasıl olur?MSI Türkiye pazarında kendini kanıtlamış bir markadır alınır tabiki.
4 slotlu bir ram alınabilir.Hmm ozaman MSI B550M PRO nasıl olur?
Teşekkürler4 slotlu bir ram alınabilir.
Rica ederim iyi forumlar.Teşekkürler
Buyrun: https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/Alacağınız sistemi atın yükseltme seçeneklerine göre öneri yapayım. 150 TL farkla asus b450 vardı sanırım, o alınabilir. Biostar yakın gelmediği için genelde önermiyorum ancak üzecek bir anakart değil genel olarak.
Ryzen 5 5600 için uyumlumudur sıkıntı çıkarırmı?a520m-a alınabilir. B550 pahalı olur sizin için. Bütçe varsa artırılabilir tabiki.
Uyumlu hocam sorun yok. 5. nesil işlemciler ile gelen anakartlar.Ryzen 5 5600 için uyumlumudur sıkıntı çıkarırmı?