Biostar B450MH anakart alınır mı?

Alienn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba ben gamegaraj sitesinden hazır sistem alıcağım fakat anakart gözüme çarptı Ryzen 5 5600 ile kullanıcam sizce bu anakart alınır mı yani uzun süre kullanabilirmiyim veya sorun çıkartır mı çıkartırsa hangi anakartı almalıyım?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Merhaba ben gamegaraj sitesinden hazır sistem alıcağım fakat anakart gözüme çarptı Ryzen 5 5600 ile kullanıcam sizce bu anakart alınır mı yani uzun süre kullanabilirmiyim veya sorun çıkartır mı çıkartırsa hangi anakartı almalıyım?
İlerisi için upgrade etmeniz daha faydalı olacaktır. Anakart için imkanınız varsa biostar değilde asus markasını tercih edin.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Şirket aslında köklü kuruluş ama diğer Tayvan ürünleri kadar popüler değil. Diğerleri kadar iyi değilse bile çok kötü marka değildir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Alacağınız sistemi atın yükseltme seçeneklerine göre öneri yapayım. 150 TL farkla asus b450 vardı sanırım, o alınabilir. Biostar yakın gelmediği için genelde önermiyorum ancak üzecek bir anakart değil genel olarak.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
a520m-a alınabilir. B550 pahalı olur sizin için. Bütçe varsa artırılabilir tabiki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri