Soru Bir Bayan Tarafından Hakaret Edildim

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Merhabalar öncelikle
Olay şu;
Dayım bizim eve gelecekti uzun zamandır görüşmedik ve o nedenle kendi telefonumda ona konum gönderdim
konum gönderdikten sonra tanımadığım kişi bana cevap yazdı sanırım yanlış numarayı kaydetmiştim ve bana yazan kişi ise sanırım bayandı
sonrasında “sanırım yanlış numara olduğunu“ söyledim ve özür diledim
ve sonra bana ****** git dedi ve engelledim
bu olanlardan sonra engelledim ve dayıma konum gönderdim fazla beklettim ve dayımın karşısında mahcup oldum ve üstüne bir bayandan hakaret edildim onurum kırıldı
Sizce ne yapmalıyım Herhangi bir adli işlem başlatmam doğru mu?
Şimdiden teşekkürler

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Bence salla bi sövdü diye kırılma o onun karaktersizliği. Misal sen ona farklı şekilde yaklaşsan onay verecek kızlar bu olaylarda kendilerini tugay komutanı falan sanıyor 🙃

version96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar öncelikle
Olay şu;
Dayım bizim eve gelecekti uzun zamandır görüşmedik ve o nedenle kendi telefonumda ona konum gönderdim
konum gönderdikten sonra tanımadığım kişi bana cevap yazdı sanırım yanlış numarayı kaydetmiştim ve bana yazan kişi ise sanırım bayandı
sonrasında “sanırım yanlış numara olduğunu“ söyledim ve özür diledim
ve sonra bana ****** git dedi ve engelledim
bu olanlardan sonra engelledim ve dayıma konum gönderdim fazla beklettim ve dayımın karşısında mahcup oldum ve üstüne bir bayandan hakaret edildim onurum kırıldı
Sizce ne yapmalıyım Herhangi bir adli işlem başlatmam doğru mu?
Şimdiden teşekkürler
Bu kufure kırılan adam tayt giysin

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Bu kufure kırılan adam tayt giysin
Hocam mesele bu küfüre kırılmak değil özür dilediğim için kendime kızıyorum
Bence salla bi sövdü diye kırılma o onun karaktersizliği. Misal sen ona farklı şekilde yaklaşsan onay verecek kızlar bu olaylarda kendilerini tugay komutanı falan sanıyor 🙃
Hocam anlıyorum böyle şeylerde hak veriyorum illa beni telefon sapığı felan zannetmiştir ona birşey diyemem ama özür dilememe rağmen bu hakaret biraz ağır oldu bana
Engelledim geçtim zaten dava edebilirdim ama uğraşmaya değmez haklısınız
Cevabınız için teşekkür ederim @Servet Sayar @version96

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Hocam mesele bu küfüre kırılmak değil özür dilediğim için kendime kızıyorum

Hocam anlıyorum böyle şeylerde hak veriyorum illa beni telefon sapığı felan zannetmiştir ona birşey diyemem ama özür dilememe rağmen bu hakaret biraz ağır oldu bana
Engelledim geçtim zaten dava edebilirdim ama uğraşmaya değmez haklısınız
Cevabınız için teşekkür ederim @Servet Sayar @version96
Aynen öyle uğraşmaya değmez. Yellozun biri çıkar adına olmadık iftirayı bi çakar haklıyken haksız olursun o kadının beyanı mevzuları falan. Muhtemelen ergenin birine denk geldiniz öyle kaynadı arada.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri