Bir de burayı deneyelim

Alm_06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Evet, Technopat Sosyal'de 5K mesaj ve saçma sapan banlardan dolayı bıraktım 1 ay önce. Burayı hiç bilmiyorum umarım moderatörler "akıllı" kişilerden seçiliyordur da geçenki gibi 5K mesajım boşa gitmez. Tarafsız bir kişi olarak konuşuyorum ki Technopat Sosyal artık kullanılamaz halde. DA foruma hayatta gitmem zaten orayı baştan sileyim kafamda :D

Bakalım bundan sonra beni neler bekliyor görücem. Olmadı son durak Tom's Hardware Forum, İngilizce devam edicez.

Kim bilir belki burada moderatör oluruz :)
(Tamamen kişisel şekilde görüşümü belirttim. Herhangi bir taraf tutma yapmıyorum, tecrübelerimi yazıyorum.)

Son düzenleme:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Selamlar hocam,

Recep ve Ali'yi severim. Forum tarafındaki katı durumlar ve işleyiş nasıl inanın bilmiyorum. Geçmiş olsun demek düşüyor sadece. PC Hocası forum bizim gözümüzde biraz interaktif, biraz genç, biraz da hızlı hareket etmeyi seven kişilerden oluşuyor.

Biz de elimizden geldiği kadarıyla dosthane içeriklerle beslemeye çalışıyoruz. PC Hocası forumda reklam, spam, küfür, hakaret ve +18 içerikler paylaşılmadığı sürece ban bildirimi almazsınız.

Kalıcı olmanız dileği ile, hoş geldiniz :)

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hoş geldiniz hocam bende çok duydum bir kaç harf yüzünden 1 ay ceza alanları :D

SinanAk

Administrator
Admin
Tepki
24
Hoş geldin öncelikle. Sebep vs bilmediğimiz için oradaki işleyiş hakkında yorum yapamıyorum.. Umarım uzun soluklu foruma katkı sağlayan bir birliktelik olur :D

KS

Alm_06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Forum tarafındaki katı durumlar ve işleyiş nasıl inanın bilmiyorum. Geçmiş olsun demek düşüyor sadece.
Hoş geldin öncelikle. Sebep vs bilmediğimiz için oradaki işleyiş hakkında yorum yapamıyorum.. Umarım uzun soluklu foruma katkı sağlayan bir birliktelik olur :D
Teşekkür ederim,

Forumda bir şeyi savunduğunuzu düşünün. Mesela kronik sorunu olmayan bir SSD. Ama karşıdaki gıcık bir insan bunu en saçma bilgiler ile reddediyor. Eğer ki SSD dışında adam ile alakalı bir şey yazarsanız gereksiz mesaj diye 1 günlük ban atıyorlar. (Bu en küçük örnek, haklıyken de ban atılıyor.)

Bazı yeni gelen modlar normal kullanıcılardan oluştuğu için kendi aldığı banların acısını çıkartmak için acımasız olabiliyor.

Boşverin eski defteri açmaya gerek yok. Sağolun tekrardan güzel karşılayışınız için.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Teşekkür ederim,

Forumda bir şeyi savunduğunuzu düşünün. Mesela kronik sorunu olmayan bir SSD. Ama karşıdaki gıcık bir insan bunu en saçma bilgiler ile reddediyor. Eğer ki SSD dışında adam ile alakalı bir şey yazarsanız gereksiz mesaj diye 1 günlük ban atıyorlar. (Bu en küçük örnek, haklıyken de ban atılıyor.)

Bazı yeni gelen modlar normal kullanıcılardan oluştuğu için kendi aldığı banların acısını çıkartmak için acımasız olabiliyor.

Boşverin eski defteri açmaya gerek yok. Sağolun tekrardan güzel karşılayışınız için.

Bence burada olduğum için demiyorum ama hiç bir foruma çok bel bağlamamak lazım. Ben eğleniyor muyum yoksa aradığım desteği bulabiliyor muyum buna bakıyorum. Geçmiş olsun hocam.

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
öncelike geç cevap için kusura bakmayın hem iş hemde oyun anlamında gayet iyi bir performansı var 2 m2 slotu ve gereğinden fazla dolu bir anakart tek eksiği bence wifi onun haricinde çok ama çok memnunum
Hocam peki imzanızdaki anakartta bulunan thunderbolt yuvalarını hiç kullandınız mı? O anakart uzun zamandır gözümde ancak thunderbolt özelliği tak çalıştır sorunsuz mu ve tam performans veriyor mu en merak ettiğim konu.

kerem.sercan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Hocam peki imzanızdaki anakartta bulunan thunderbolt yuvalarını hiç kullandınız mı? O anakart uzun zamandır gözümde ancak thunderbolt özelliği tak çalıştır sorunsuz mu ve tam performans veriyor mu en merak ettiğim konu.
bire bir tam performans alabiliyorum tak çalıştır olarak kullanım var gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Evet, Technopat Sosyal'de 5K mesaj ve saçma sapan banlardan dolayı bıraktım 1 ay önce. Burayı hiç bilmiyorum umarım moderatörler "akıllı" kişilerden seçiliyordur da geçenki gibi 5K mesajım boşa gitmez. Tarafsız bir kişi olarak konuşuyorum ki Technopat Sosyal artık kullanılamaz halde. DA foruma hayatta gitmem zaten orayı baştan sileyim kafamda :D

Bakalım bundan sonra beni neler bekliyor görücem. Olmadı son durak Tom's Hardware Forum, İngilizce devam edicez.

(Tamamen kişisel şekilde görüşümü belirttim. Herhangi bir taraf tutma yapmıyorum, tecrübelerimi yazıyorum.)
Daha öncesinde technopat ve donanım arşivi forumlarını kullanmıştım ve ikisini de sevememiştim.Açılan konulara bakılmıyordu bakılsa da güzel bir şekilde cevap verilmiyordu.Konular seçiliyordu genelde saçma bir şekilde.Pc hocası forumuna yeni katıldım sayılır ve açtığım her konu max 1 günde çözülüyor,adminler saolsun güzel bir şekilde ilgileniyorlar. :)

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Daha öncesinde technopat ve donanım arşivi forumlarını kullanmıştım ve ikisini de sevememiştim.Açılan konulara bakılmıyordu bakılsa da güzel bir şekilde cevap verilmiyordu.Konular seçiliyordu genelde saçma bir şekilde.Pc hocası forumuna yeni katıldım sayılır ve açtığım her konu max 1 günde çözülüyor,adminler saolsun güzel bir şekilde ilgileniyorlar. :)

Bende sdn falan denedim. Donanım haber denedim bu forumu da deniyordum ama eski arayüzü güzel değildi. O yüzden sevemedim bir türlü. Şimdi yeni temaları çok güzel old ubence. Bende buradan devam ediyorum :)

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

(Tamamen kişisel şekilde görüşümü belirttim. Herhangi bir taraf tutma yapmıyorum, tecrübelerimi yazıyorum

Ben technopat a ilk uye olduğumda noktalama hatası yaptım diye mute yemiştim xd

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Selamlar hocam,

Recep ve Ali'yi severim. Forum tarafındaki katı durumlar ve işleyiş nasıl inanın bilmiyorum. Geçmiş olsun demek düşüyor sadece. PC Hocası forum bizim gözümüzde biraz interaktif, biraz genç, biraz da hızlı hareket etmeyi seven kişilerden oluşuyor.

Biz de elimizden geldiği kadarıyla dosthane içeriklerle beslemeye çalışıyoruz. PC Hocası forumda reklam, spam, küfür, hakaret ve +18 içerikler paylaşılmadığı sürece ban bildirimi almazsınız.

Kalıcı olmanız dileği ile, hoş geldiniz :)
Hocam forumun sahipleri değil de admin olarak seçtikleri insanlar iş yaptığından dolayı :D Forumun sahiplerinin bir önemi kalmıyor.Gidip admin birine kötü davransa bunun telafisi olamaz sonuçta.Çoğu forum kurucuları forumları kurduktan sonra bir daha foruma uğramıyorlar.Belirli insanlara emanet ediyorlar ama PCHOCASI forum şimdilik öyle değil ve bu benim çok hoşuma gitti.İnşallah hep böyle olur :D

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Technopatta troll konu açmamama rağmen bana troll konu açıyorsun dediler5 sene ban attı ve 18 yaşında gel dedi recep abi çok sinirlendim bir daha ne Technopat izlerim nede Technopat Foruma giderim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri