Bir monitör önerisi de ben alabilir miyim?

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Valla o mining muhabbeti zaten can sıkan nokta. Yani çoğu kişi yaptıysa da ya yaptığı süreyi az söyler ya yapmadım der geçer gibi geliyor. Elbet bazı şeyler var bakılacak da pek anlaşılmıyor sanırım yine de.
Almadan önce stres testi yapacaksın ekran kartına aldığın bulgularla kartın orijinalindeki bulguları karşılaştıracaksın aynı değerleri taşıyorsa güvenip alacaksın :)

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
580 8 GB bir tanıdıkta varmış fiyat biraz yüksek geldi ama mining yapılmamış 2500 TL dedi. Henüz modeli öğrenemedim ancak kfg de yokmuş.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
580 8 GB bir tanıdıkta varmış fiyat biraz yüksek geldi ama mining yapılmamış 2500 TL dedi. Henüz modeli öğrenemedim ancak kfg de yokmuş.
Garantisiz, birde mining yapılmaya müsait kartları seçmemek daha mantıklı geliyor.

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Garantisiz, birde mining yapılmaya müsait kartları seçmemek daha mantıklı geliyor.
Yani kfg olmaması satarken sıkıntı olur mu diye düşündüm bende açıkçası gerçi 2.5-3 bandında bulacağım kartta kfg olması pek mümkün olur mu bilemiyorum açıkçası.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Yani kfg olmaması satarken sıkıntı olur mu diye düşündüm bende açıkçası gerçi 2.5-3 bandında bulacağım kartta kfg olması pek mümkün olur mu bilemiyorum açıkçası.
Satmak isterseniz zor olur, mining ihtimali var. Nakitiniz varsa rx 6600 taksitli alırım misal. 3-4 ay taksiti elimdeki parayla karşılardım. 4 ay sonra ödeme imkanım olur diye tahmin ediyorum. Tabii sizin imkanlarınız bilmiyorum, tahmini öneri sunuyorum.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Sizin yerinizde olsam rx 6600 yada rx 6500 alırdım arkadaşında dediği gibi taksitle öderdim ama şartlarınızı bilmiyoruz belki odeyemeyebilirsiniz ama öderseniz hem 0 urun olur hem daha iyi kart hem daha mantıklı her türlü win

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Satmak isterseniz zor olur, mining ihtimali var. Nakitiniz varsa rx 6600 taksitli alırım misal. 3-4 ay taksiti elimdeki parayla karşılardım. 4 ay sonra ödeme imkanım olur diye tahmin ediyorum. Tabii sizin imkanlarınız bilmiyorum, tahmini öneri sunuyorum.
Sizin yerinizde olsam rx 6600 yada rx 6500 alırdım arkadaşında dediği gibi taksitle öderdim ama şartlarınızı bilmiyoruz belki odeyemeyebilirsiniz ama öderseniz hem 0 urun olur hem daha iyi kart hem daha mantıklı her türlü win
İşte ya alıp kullanacağım 2 aylığına idarelik ya da 3 ay falan ekran kartsız durup 0 alacağım nakit alacağım için mecbur bu şekilde yapabilirim. Yoksa konu içinde de dediğim gibi sonradan 6700XT almak var kafamda da şu anlık durum böyle.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
İşte ya alıp kullanacağım 2 aylığına idarelik ya da 3 ay falan ekran kartsız durup 0 alacağım nakit alacağım için mecbur bu şekilde yapabilirim. Yoksa konu içinde de dediğim gibi sonradan 6700XT almak var kafamda da şu anlık durum böyle.
Hocam bence şu 3 ay apu olarak kullanın sistemi sonradan takarsınız rx 6700 xt

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Mining ihitmali pek olmayan, garantili modele yönelmek daha iyi olur. Satarsanız bilr pek zararınız olmaz.

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam bence şu 3 ay apu olarak kullanın sistemi sonradan takarsınız rx 6700 xt
Hocam işlemci 5600 yani ne yazık ki öyle bir imkanım yok :)

Mining ihitmali pek olmayan, garantili modele yönelmek daha iyi olur. Satarsanız bilr pek zararınız olmaz.
Hangi kartlarla yapılmamıştır ki hocam var mı bir bilginiz? Ne varsa ellerinde yaptılar malum. Verimsiz olanlar vardı da bilmiyorum tam açıkçası.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
2500 tl çok fazla alınmaz o fiyata nitro 590 satılıyor.

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
2500 tl çok fazla alınmaz o fiyata nitro 590 satılıyor.
Valla mining yapılmamış bulabilirsem ne ala ama pek ümidim yok açıkçası. Ha ben geçici olarak almayı düşünüyorum desem ki miningli de olsa 1-2 ay kullancam bir şey olmaz diye satmaya kalkınca çoğu kişi doğal olarak mining var desem iki kere düşünür sanırım.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Valla mining yapılmamış bulabilirsem ne ala ama pek ümidim yok açıkçası. Ha ben geçici olarak almayı düşünüyorum desem ki miningli de olsa 1-2 ay kullancam bir şey olmaz diye satmaya kalkınca çoğu kişi doğal olarak mining var desem iki kere düşünür sanırım.
Ben sana bir iyilik yapıp bulayım, hangi şehirde olması senin için avantaj olur onu de bana sana ili adres atayım bulduklarımdan konuş hallet istersen.

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben sana bir iyilik yapıp bulayım, hangi şehirde olması senin için avantaj olur onu de bana sana ili adres atayım bulduklarımdan konuş hallet istersen.
Yani Konya'da varsa birinci elden görmek tercihim olur doğrusu. Ankara'da varsa o da olabilir müsait olduğumda uğrayabilirim. Bahsettiğiniz adresler bu işi yapan kişiler oluyor sanırım sonrası için asıl kart için de düşünebilirim o durumda mantıklı gelirse.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Yani Konya'da varsa birinci elden görmek tercihim olur doğrusu. Ankara'da varsa o da olabilir müsait olduğumda uğrayabilirim. Bahsettiğiniz adresler bu işi yapan kişiler oluyor sanırım sonrası için asıl kart için de düşünebilirim o durumda mantıklı gelirse.
Biraz izin ver bakıp atayım sana ;)

güzel insan ilk önce buna bir bak rx 580 branşında oldukça uygun ;)

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145

Ankara da güzel kullanılmış var ben çaktırmadan konuştum bu da olabilir.

3bin tl düşürebilirsen bunu alabilirsin bu fiyata eder fazlasını verme çünkü diğer bulduğum modellerle kıyasla pahalı olmuş olur.

Bunun fiyatı 2500 olarak uygun alınır. Test yapabiliyorsun her türlü.

bu ürünü pazarlıkla 2500 tl indirirse bunu alabilirsin. Sana kısaca hem nvidia hem amd tabanlı araştırma yaptım karar artık senin. Rx 580 bilerek bulaşmadım çünkü gereksiz yere pahalıya satıyorlar. Değmez yani bunlar varken.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri