Birden Fazla Chrome Sekmesi Açınca Ekran Donması

Gwaihir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar
R5 7600x
Tuf 4070
Tuf X670E Plus
G Skill Ripjaws s5 5600 Mhz Cl28 2X16
Kingston Skc3000s Ssd
Msi Mpg A850G Pcie5
Arkadaşlar herkese iyi forumlar sistem bileşenlerim bu şekilde Windows 11 kullanıyorum oyun vs. oynarken hiç bir problem yaşamıyorum. Ancak Google Chrome da birden fazla sekme açtığım zaman ekran donakalıyor, müzik veya video açıksa ses devam ediyor ve ekrana yeni ne açarsam ekranda takılı kalıyor. Bu durum sürekli olmuyor ama özellikle birden fazla youtube sekmesi ve video açtığım zaman daha çok oluyormuş gibi geldi. Benzer bir durum yaşayan varsa önerileri ve çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
652
-Öncelikle diğer tarayıcılardada aynı sorunu yaşıyor musunuz ? (birçok kişiden genelde chromede bu sorunu görmüştüm.) Gpu hızlandırmasını kapatıp deneyebilirsiniz.
-Sistem özellikleri iyi olduğu için sorunun choromenin hatasından oldugunu düşünmekteyim.

@Sahuraka sizimi görmüştüm tam emin olamadım başka bir konuda bununla ilgiliydi sanırım

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
247
Merhabalar
R5 7600x
Tuf 4070
Tuf X670E Plus
G Skill Ripjaws s5 5600 Mhz Cl28 2X16
Kingston Skc3000s Ssd
Msi Mpg A850G Pcie5
Arkadaşlar herkese iyi forumlar sistem bileşenlerim bu şekilde Windows 11 kullanıyorum oyun vs. oynarken hiç bir problem yaşamıyorum. Ancak Google Chrome da birden fazla sekme açtığım zaman ekran donakalıyor, müzik veya video açıksa ses devam ediyor ve ekrana yeni ne açarsam ekranda takılı kalıyor. Bu durum sürekli olmuyor ama özellikle birden fazla youtube sekmesi ve video açtığım zaman daha çok oluyormuş gibi geldi. Benzer bir durum yaşayan varsa önerileri ve çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Windows Virüs korumayı ve extra virüs proğramı varsa devre dışı bırakıp tarayıcıyı yeniden kurun. Chrome ayarlarında bellek tasarrufu açıksa onu da kapatın. Custom olarak exe den kuruyorsanız güncellemelerini denetleyin.
chrome.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri