Yeni sanal para birimi olan " Bitcoin" nasıl elde edebilirim ? :huh:
ybaskin34' Alıntı:Yeni sanal para birimi olan " Bitcoin" nasıl elde edebilirim ? :huh:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:ybaskin34' Alıntı:Yeni sanal para birimi olan " Bitcoin" nasıl elde edebilirim ? :huh:
Bu şuan düşük bütçeyle yapılabilecek birşey değil bulunabilirse rx480 , rx580 , vega ile yapılabilir yuksek bir bütçe gerekli gerekli soğutma v.b ayrıca donanım bilginizde yuksek olmalı birkaç yerde görmüştüm bazı sitelerde cok küçük miktarlarda alıp satanları görmüştüm ancak ne kadar doğru belli değil.
Enes Değirmenci' Alıntı:Btc kasmis biri olarak söylüyorum suanlik piyasaya btc yapmak hiç mantıklı değil ilk zamanları gerçekten çok karı vardı ancak suanlik değerler ve btc düşüşte
Enes Değirmenci' Alıntı:Şimdi hocam bitcoin dediğimiz şey hem işlemci ve çoğunlukla ekran kartının performans ini kullanarak kolayca size para kazandırması mümkün karlı olup olmaması sizin elektrik e gelen etkisi ve kartın günde ne kadar kazandırdığı ni hesaplayarak bunu öğrenebilirsiniz.
Bu paranın içinde kullanıcaginiz sistemin fiyatinida eklemelisiniz![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Anlatayım hocam bir rig de 1 tane gtx 1080 ve i7 4.nesil var diyelim.Bu bitcoin kasma işini hem işlemci hemde ekran kartı yapıyor ancak işlemcinin kazma değerleri ekran kartı na göre daha dusuk tur.Simdi olaya gelelim ekran kartınız in günlük ne kadar kazdığı açtığınız programda gözüküyor böylece günde ne kadar kazanacağınızı görebiliyorsunuz işin kar olayına gelince ise dediğim şekilde günlük ne kadar kazandırdığı na bakıp elektrik ve rig e harcadığınız parayı hesaplayarak bunu anlayabilirsiniz![]()