Bitcoin Nasıl Kazanılır ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ybaskin34' Alıntı:
Yeni sanal para birimi olan " Bitcoin" nasıl elde edebilirim ?  :huh:

Bu şuan düşük bütçeyle yapılabilecek birşey değil bulunabilirse rx480 , rx580 , vega ile yapılabilir yuksek bir bütçe gerekli gerekli soğutma v.b ayrıca donanım bilginizde yuksek olmalı birkaç yerde görmüştüm bazı sitelerde cok küçük miktarlarda alıp satanları görmüştüm ancak ne kadar doğru belli değil.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Btc kasmis biri olarak söylüyorum suanlik piyasaya btc yapmak hiç mantıklı değil ilk zamanları gerçekten çok karı vardı ancak suanlik değerler ve btc düşüşte

KS

ybaskin34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
ybaskin34' Alıntı:
Yeni sanal para birimi olan " Bitcoin" nasıl elde edebilirim ?  :huh:

Bu şuan düşük bütçeyle yapılabilecek birşey değil bulunabilirse rx480 , rx580 , vega ile yapılabilir yuksek bir bütçe gerekli gerekli soğutma v.b ayrıca donanım bilginizde yuksek olmalı birkaç yerde görmüştüm bazı sitelerde cok küçük miktarlarda alıp satanları görmüştüm ancak ne kadar doğru belli değil.

Enes Değirmenci' Alıntı:
Btc kasmis biri olarak söylüyorum suanlik piyasaya btc yapmak hiç mantıklı değil ilk zamanları gerçekten çok karı vardı ancak suanlik değerler ve btc düşüşte

peki bitcoin'de mantık nedir ? yani bitcoin kazanmak için ne yapılması gerekiyor ve ayrıca ne zaman kârlı ne zaman kârsız olduğunu nasıl tespit edebiliriz ? 

Yahut ileri dönük bi yatırım olabilime şansı var mı ?

bitcoin alanını ve nasıl kazanıldığını detaylı açıklayabilir misiniz ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Şimdi hocam bitcoin dediğimiz şey hem işlemci ve çoğunlukla ekran kartının performans ini kullanarak kolayca size para kazandırması mümkün karlı olup olmaması sizin elektrik e gelen etkisi ve kartın günde ne kadar kazandırdığı ni hesaplayarak bunu öğrenebilirsiniz.
Bu paranın içinde kullanıcaginiz sistemin fiyatinida eklemelisiniz :)

KS

ybaskin34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Şimdi hocam bitcoin dediğimiz şey hem işlemci ve çoğunlukla ekran kartının performans ini kullanarak kolayca size para kazandırması mümkün karlı olup olmaması sizin elektrik e gelen etkisi ve kartın günde ne kadar kazandırdığı ni hesaplayarak bunu öğrenebilirsiniz.
Bu paranın içinde kullanıcaginiz sistemin fiyatinida eklemelisiniz :)

hocam baya karıştı ya.. ::( daha sadece şekilde anlatabilir misiniz ?  kusura bakmayın sizide aciz ediyorum. :(

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Anlatayım hocam bir rig de 1 tane gtx 1080 ve i7 4.nesil var diyelim.Bu bitcoin kasma işini hem işlemci hemde ekran kartı yapıyor ancak işlemcinin kazma değerleri ekran kartı na göre daha dusuk tur.Simdi olaya gelelim ekran kartınız in günlük ne kadar kazdığı açtığınız programda gözüküyor böylece günde ne kadar kazanacağınızı görebiliyorsunuz işin kar olayına gelince ise dediğim şekilde günlük ne kadar kazandırdığı na bakıp elektrik ve rig e harcadığınız parayı hesaplayarak bunu anlayabilirsiniz :)

KS

ybaskin34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Anlatayım hocam bir rig de  1 tane gtx 1080 ve i7 4.nesil var diyelim.Bu bitcoin kasma işini hem işlemci hemde ekran kartı yapıyor ancak işlemcinin kazma değerleri ekran kartı na göre daha dusuk tur.Simdi olaya gelelim ekran kartınız in günlük ne kadar kazdığı açtığınız programda gözüküyor böylece günde ne kadar kazanacağınızı görebiliyorsunuz işin kar olayına gelince ise dediğim şekilde günlük ne kadar kazandırdığı na bakıp elektrik ve rig e harcadığınız parayı hesaplayarak bunu anlayabilirsiniz :)

şimdi bitcoin ekran kartı ve işlemci üzerinden kazanlıyor . peki kazanma işine nasıl girebilirim ? Yani nereye başvuracam vs..

bitcoin işin ne karışıkmış yaw ::DD :D

uzmanaky

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Önce nasıl alım satım yapıldığını öğrenin ardından nasıl grafik takibi yapılır öğrenin. Tamam bende alacağım satacağım demeyle olmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri