Bitirdiğimiz oyunları listeleme

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Selamlar. Bitirdiğim dizileri TvTime, Filmleri ise Letterboxd üzerine kaydediyorum. Eskilerin kaset, pul koleksiyonu gibi artık benim için dijital bir koleksiyon oldu. Oyunları da kaydedebileceğim bir platform var mı? Metacritic'e baktım ama beğenemedim.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Steam: Kütüphanenizde yeni bir kategori oluşturarak bitirdiğiniz oyunları oraya taşıyabilirsiniz.
Oyunları Steam dışı platformlardan oynuyorsanız GOG Galaxy kullanabilirsiniz: GOG Galaxy'i ile Dijital oyun platformlarınızı GOG hesabınıza bağlayabilir ve tüm oyunlarınızı tek bir yerde görüp GOG üzerinden liste/kategori oluşturabilirsiniz.

Geçen webtekno paylaşmıştı GG APP diye bir uygulama/site varmış orası da benzer işleve izin veriyor sanırsam oraya da bir göz atabilirsiniz.

KS

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Steam: Kütüphanenizde yeni bir kategori oluşturarak bitirdiğiniz oyunları oraya taşıyabilirsiniz.
Oyunları Steam dışı platformlardan oynuyorsanız GOG Galaxy kullanabilirsiniz: GOG Galaxy'i ile Dijital oyun platformlarınızı GOG hesabınıza bağlayabilir ve tüm oyunlarınızı tek bir yerde görüp GOG üzerinden liste/kategori oluşturabilirsiniz.

Geçen webtekno paylaşmıştı GG APP diye bir uygulama/site varmış orası da benzer işleve izin veriyor sanırsam oraya da bir göz atabilirsiniz.
Bakacağım teşekkür ederim...

KS

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

Hocam bu gog çok iyiymiş ya sağolun. Hem bütün oyunlarımı görüyorum. Hem de 50 tane uygulama indirmemiş oluyorum. GG'de güzelmiş bunu da koleksiyon için kullanırım

Son düzenleme:

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Hocam bu gog çok iyiymiş ya sağolun. Hem bütün oyunlarımı görüyorum. Hem de 50 tane uygulama indirmemiş oluyorum. GG'de güzelmiş bunu da koleksiyon için kullanırım

Evet, GOG Galaxy 2.0'ın amacı tüm büyük platformlardaki oyunlarınızı görüp indir-sil yapabilmek, istatistiklerinizi ve en önemlisi de arkadaşlarınızı tek bir panelde görüp sohbet edebilmekti... Bunun için tüm platformlardan izin çıkması gerek elbette.. Arkadaşlar kısmı olmasa da şuan hepsinde oyunlar ve istatistikler gözüküyor olsa gerek

Bilmeyenler için Good Old Games (GOG);

Witcher ve Cyberpunk ile tanınan CD Projekt 'in bir uygulamasıdır. Çıkış amacı eski oyunları yamalayıp, güncel sistemlerde oynayabilmek. Aynı zamanda GOG, DRM 'e karşıdır yani GOG platformundaki bir oyun için crack gibi işlevlere ihtiyaç yok doğrudan orijinal oyuna harici yerlerden ulaşabilmek mümkündür. Hatta bu sayede Cyberpunk çıktığı ilk günden internet ortamından erişilebilindi.

GOG'un Steam, Epic gibi platformlara karşı en iyi yanıda, satın aldığınız oyunlar tamamen size ait. Steam'de veya diğerlerinde "Satın aldım" dediğiniz oyunları aslında kiralamış oluyoruz yani bir gün Steam veya X platformu kapansa para verdiğiniz oyunda öylece gidecek... Ama GOG kapansa dahi GOG'dan alıp indirdiğiniz oyunları ister flash belleğe at, ister bulut servisine at ister de CD'ye bas veya neyde saklamak istiyorsan sakla o oyun tamamen sana ait ve oyuna girmen için internet bağlantısı gibi bir şeye de ihtiyacın yok.

ufuk7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Selam iyi geceler. grouvee.com tam da bunu yapıyor. Standart listeler var oynadığım, şu anda oynananlar ve istek listesi şeklinde. Bir de her üyenin kendi oluşturduğu listeler var. 2020'nin en iyileri gibi.. Letterboxd'nin oyun versiyonu budur bence. Hem organizasyonu kolay duruyor, hem de diğer insanların yorumlarını, listelerini incelemek eğlenceli (benim hoşuma giden kısmı).

KS

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Selam iyi geceler. grouvee.com tam da bunu yapıyor. Standart listeler var oynadığım, şu anda oynananlar ve istek listesi şeklinde. Bir de her üyenin kendi oluşturduğu listeler var. 2020'nin en iyileri gibi.. Letterboxd'nin oyun versiyonu budur bence. Hem organizasyonu kolay duruyor, hem de diğer insanların yorumlarını, listelerini incelemek eğlenceli (benim hoşuma giden kısmı).
Bunu da deneyeceğim teşekkür ederim...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri