Bixby Tuşunu Açma Tuşu Olarak Kullanmak

MortalX1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Merhabalar,

Böyle birey mümkün mü bixby tuşunu açma kapama tuşu olarak kullanabilirmiyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhabalar böyle birey mümkünmü bixby tuşunu açma kapama tuşu olarak kullanabilirmiyim
Merhaba Tab S7 Fe den ayarlara girdim baktım, arama kısmına yan tuş olarak yazınca çıkan yerden Basılı tutun Bixby yi uyandırın seçili, hemen altında ki seçenekte kapatma menüsü var seçilebiliyor basılı tutunca; kapat ve yeniden başlat seçenekleri çıkıyor.
Ayarlarda arama kısmından ya da direk menüde gelişmiş seçenekleri tıklayıp Yan tuş ayarlarından yapabilirsiniz.

KS

MortalX1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Merhaba Tab S7 Fe den ayarlara girdim baktım, arama kısmına yan tuş olarak yazınca çıkan yerden Basılı tutun Bixby yi uyandırın seçili, hemen altında ki seçenekte kapatma menüsü var seçilebiliyor basılı tutunca; kapat ve yeniden başlat seçenekleri çıkıyor.
Ayarlarda arama kısmından ya da direk menüde gelişmiş seçenekleri tıklayıp Yan tuş ayarlarından yapabilirsiniz.
Hocam benim cihaz S10 Plus Açma kapama tuşunu kırdım bi süreliğine böyle bir şey varsa kullanmak istiyorum bixby menüsüne geliyorum uygulamayı aç ve hızlı komut çalıştır yazıyor sadece

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam benim cihaz S10 Plus Açma kapama tuşunu kırdım bi süreliğine böyle bir şey varsa kullanmak istiyorum bixby menüsüne geliyorum uygulamayı aç ve hızlı komut çalıştır yazıyor sadece
peki dediğim ayarlar sizin telefonda yok mu ? Ayarlardan Bixby yazıp çıkan seçeneklere baktınız mı? Bixby key türü bir şey var mı orada değişiklik yaptırıyor mu? Tablette direk rahat bir şekilde üstte anlattığım yorumda kapatma yeniden başlatma seçeneğine ayarlanıyor.

KS

MortalX1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
peki dediğim ayarlar sizin telefonda yok mu ? Ayarlardan Bixby yazıp çıkan seçeneklere baktınız mı? Bixby key türü bir şey var mı orada değişiklik yaptırıyor mu? Tablette direk rahat bir şekilde üstte anlattığım yorumda kapatma yeniden başlatma seçeneğine ayarlanıyor.
Hocam bixby tuşuna basınca böyle bir ekran geliyor

Ekli dosyalar

• XRecorder_02082023_220921.jpg
    XRecorder_02082023_220921.jpg
    147.1 KB · Görüntüleme: 5

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Playstore'da Bixbi Button Remapper var, o işinizi görecektir. Ücretsiz modda sadece güç menüsünü getiriyor denedim, Pro versiyon 35 lira.

Bende de S10e var, onunla denedim, orjinal menü sizle aynı.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Playstore'da Bixbi Button Remapper var, o işinizi görecektir. Ücretsiz modda sadece güç menüsünü getiriyor denedim, Pro versiyon 35 lira.

Bende de S10e var, onunla denedim, orjinal menü sizle aynı.
3.parti uygulama ile bu arkadaşın dediği şekilde yapabilirsiniz.
Hocam bixby tuşuna basınca böyle bir ekran geliyor
ekrandaki bixby i açmak için çift dokunun deyip bir altta tek basmayı kullanı aktif edip oradan bakın eğer açma kapatma gibi bir hızlı komut sunuyorsa kullanırsınız öteki türlü üstte ki yorumdaki 3. parti uygulama ile olur. Bende tablette direk yeniden başlat kapat menüsü seçilebiliyor, ama ekstra bixby tuşu yok, ekran uyandırma ve açma tuşu olarak kullanılıyor, uzun basış bixby ama işte normalde ses açma ile o tuşa aynı anda basıp kapatma muhabbetinden kurtarıyor o seçeneği yapınca tek tuşa uzun basınca kapat yeniden başlat var :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri