- Tepki
- 77
kulaklık geldi şimdi bu uygulamayı yükleyip karekodu nereye okutucam arkadaşlar bilgisayarda kamera yok bu arada beni bir aydınlatırmısnız napmam gerekiyorsa
Razer hesabı aç kulaklığı takar takmaz uygulama algılıyor ve uptade yapıyor otomatik aktif olması lazımEkli dosyayı görüntüle 21502
kulaklık geldi şimdi bu uygulamayı yükleyip karekodu nereye okutucam arkadaşlar bilgisayarda kamera yok bu arada beni bir aydınlatırmısnız napmam gerekiyorsa![]()
Razer hesabı aç kulaklığı takar takmaz uygulama algılıyor ve uptade yapıyor otomatik aktif olması lazım
Anladım bende otomatik aktif olmuştu kulaklık kılıfının altında kod olduğunu söyleyenler vardı olmadı aldığın yere mesaj at yada Razer a kodu alEkli dosyayı görüntüle 21504
kanka kod istiyor ama ne yazcam buraya
Kutunun içinden kart çıkması lazım orada yazıyor kodEkli dosyayı görüntüle 21502
kulaklık geldi şimdi bu uygulamayı yükleyip karekodu nereye okutucam arkadaşlar bilgisayarda kamera yok bu arada beni bir aydınlatırmısnız napmam gerekiyorsa![]()
baktim baktım bulamadim hocam bir tane kart var ama kod felan yok yani yarin yine bakarim ama gormedim hiçKutunun içinden kart çıkması lazım orada yazıyor kod
Kulak padlerini çıkar orada yazıyorbaktim baktım bulamadim hocam bir tane kart var ama kod felan yok yani yarin yine bakarim ama gormedim hiç