Yardım Bluetooth Donanımım Bağlantısı Kopuyor

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar -/- Selamlar Hocam (Hocalarım)
Ben Bir Süredir Bluetooth Özelliği Olmayan Bilgisayarım için Dongle Aldım Ve Bir Süredir Kulaklığımda Kullanmaktaydım Fakat Telefonumu Bağlamak İstediğimde Araaları Falan PC Üzerinden Halletmek İstediğimde Bağlantısı Kopup Duruyordu (Kulaklığım İçin Kendi Dongle'ını Ayarladım Şuan Sadece Telefon İçin Çalışıyor Bluetooth) Neden Koptuğunu Biraz Araştırdım Ve Hands-Free Moduna Geçtiğinde Koptuğunu Gördüm Bunu Nasıl Giderebilirim Nasıl Aramalarımı PC Üzerinden Halledebilirim Acaba Bilen Varsa Ve Yardımcı Olursa Sevinirim.
İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim. Kolay Gelsin.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhabalar -/- Selamlar Hocam (Hocalarım)
Ben Bir Süredir Bluetooth Özelliği Olmayan Bilgisayarım için Dongle Aldım Ve Bir Süredir Kulaklığımda Kullanmaktaydım Fakat Telefonumu Bağlamak İstediğimde Araaları Falan PC Üzerinden Halletmek İstediğimde Bağlantısı Kopup Duruyordu (Kulaklığım İçin Kendi Dongle'ını Ayarladım Şuan Sadece Telefon İçin Çalışıyor Bluetooth) Neden Koptuğunu Biraz Araştırdım Ve Hands-Free Moduna Geçtiğinde Koptuğunu Gördüm Bunu Nasıl Giderebilirim Nasıl Aramalarımı PC Üzerinden Halledebilirim Acaba Bilen Varsa Ve Yardımcı Olursa Sevinirim.
İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim. Kolay Gelsin.
kullandıgınız cihaz ve dongle nedir markasını belirtirseniz bide anakartınız

sorun dongle olabilir

KS

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

sorun dongle olabilir
Hocam Dongle'ı Mahalle Bilgisayarcısından Aldım Sistemde "CSR8510 A10" Olarak Görünüyor.
Anakart Kısmında Da Benim Kasa Eski Ve Hazır Kasalardan Ve
Sistem Üreticisi :=: "Hawlett-Packard"
Sistem Modeli :=: "HP Compaq 8200 Elite CMT PC" Olarak Görünüyor
Tabi Birkaç Parça Eklendi Sonradan Hazır Kasa Olmasına Rağmen
(Dxdiag Üzerinden Baktım Anakart Kendi Üstünde Yazmadığı İçin Ve Yanlış Bakmış Olabilirim Çünkü Bilgim Yok ANakart Nasıl Görülür O Bakımdan Kusura Bakmayın)

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30

sorun dongle olabilir
Hocam Sorun Dongle İse Nasıl Anlayabilirim Acaba; Hani Bir Program Falan Kullanarak Mı, Çünkü Hand-Free Moduna Geçmediğinde Gayet Güzel Çalışmakta, Hiçbir Sıkıntı Yok Yani, Sorun Sadece Hands-Free'de Oluyor Onu Da Phone Link Kullandığım İçin Telefon Görüşmelerinde Bir Sıkıntıda Oluyor, Bide Dosya Falan Atarken Bağlantı Kesilince Dosya Gönderme Yarıda Kalıyor. (Windows 10)

Konu Sahibi Hesap Da Benim BU Arada Karışıklık Olmasın Söyliyim Dedim
(İsterseniz Sistemin Bütün Özelliklerini Belirtebilirim Disk GPU Falan)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocam Sorun Dongle İse Nasıl Anlayabilirim Acaba; Hani Bir Program Falan Kullanarak Mı, Çünkü Hand-Free Moduna Geçmediğinde Gayet Güzel Çalışmakta, Hiçbir Sıkıntı Yok Yani, Sorun Sadece Hands-Free'de Oluyor Onu Da Phone Link Kullandığım İçin Telefon Görüşmelerinde Bir Sıkıntıda Oluyor, Bide Dosya Falan Atarken Bağlantı Kesilince Dosya Gönderme Yarıda Kalıyor. (Windows 10)

Konu Sahibi Hesap Da Benim BU Arada Karışıklık Olmasın Söyliyim Dedim
(İsterseniz Sistemin Bütün Özelliklerini Belirtebilirim Disk GPU Falan)
baska cihaz üzerinden deneyebilirsin öyle anlayabilirsin.

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
baska cihaz üzerinden deneyebilirsin öyle anlayabilirsin.
Hocam Başka PC'ye Bağladım Bluetooth Aparatını Fakat Yine Aynen Devam Etti Bide Başka Cihaz Bağlayayım Belki Cihazdandır Diyip Kulaklık Bağladım Yine Bağlantıyı Kesti Bu Dongle Daki Bu Bozukluk Neden Olabilir Acaba V Düzeltilebilir Mi Yoksa Değişmesi Mi Gerek.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hocam Başka PC'ye Bağladım Bluetooth Aparatını Fakat Yine Aynen Devam Etti Bide Başka Cihaz Bağlayayım Belki Cihazdandır Diyip Kulaklık Bağladım Yine Bağlantıyı Kesti Bu Dongle Daki Bu Bozukluk Neden Olabilir Acaba V Düzeltilebilir Mi Yoksa Değişmesi Mi Gerek.
Tplink yeni bir dongle alın bence.

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Tplink yeni bir dongle alın bence.
Hocam Yalan Yok Şuan Dışarı Çıksam Sakız Alacak Param Yok Diyebilirim.
Ayrıca Hands-Free Geçtiğinde Bağlantının Bozulması Dışında Herşey Düzgün Çalışıyor Diyebilirim Sadece Uzun Sürecek Dosyalarda Sıkıntı Yaşıyorum Onu Da Mecbur Kablolu Atıyorum Yada İnternetten Atıyorum Yani Yapacak Bişey Yok Ama Asıl Sorma Amacım Olan Phone Link i Tam Kapsamda Kullanamamam Can Sıktı Diyebilirim.
Başka Çözümü Yok Mu Hocam Emin Miyiz. Driver Falan Güncellesem Belki Öyle Bir Yolu Vardır Falan Hani.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hocam Yalan Yok Şuan Dışarı Çıksam Sakız Alacak Param Yok Diyebilirim.
Ayrıca Hands-Free Geçtiğinde Bağlantının Bozulması Dışında Herşey Düzgün Çalışıyor Diyebilirim Sadece Uzun Sürecek Dosyalarda Sıkıntı Yaşıyorum Onu Da Mecbur Kablolu Atıyorum Yada İnternetten Atıyorum Yani Yapacak Bişey Yok Ama Asıl Sorma Amacım Olan Phone Link i Tam Kapsamda Kullanamamam Can Sıktı Diyebilirim.
Başka Çözümü Yok Mu Hocam Emin Miyiz. Driver Falan Güncellesem Belki Öyle Bir Yolu Vardır Falan Hani.
İçindeki anten kalitesi, yayım gücü, belki bluetooth sürümü düşük kalıyor heralde. Yazılımsal olarak çözüleceğini zannetmem.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
yeni bir tane almanız sart

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Aldığım Yere Geri Götürdüm Geçen Gün Ve Abiye Anlattım Durumu (Kendisi Defalarca Benim PC Tamirini Yapmış Biridir De Zaten Eski Komşumuz Oluyor), Durumu Anlatınca Bana Sürücü Falan Dedi BlueSoleil Diye Bir Programdan Bahsetti Bunu İndir Düzelir Dedi Olur Mu Hocam İşe Yarar Mı Yoksa Pert Mi ?!

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri