Bölüm Seçimi

Ömer Faruk Keçer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar ben lise son sınıf bilişim öğrencisiyim sınıfta bölüm derslerinde en iyisi sayılırım ama kültür derslerim çok kötü matematikten gram anlamıyorum ı yüzden 2 yıllık bir bölüm seçmeyi düşünüyorum Üniversitede aklımda iki bölüm var internet ve ağ teknolojileri bölümü ve bilgisayar programcılığı sormak istediğim şey insanlar 2 yıllığa birşey öğrenemez sin gözüyle bakıyorlar aranızda bu bölümlerde okuyan varmı 2 yıllık okursam birşeyler öğrenebilir miyim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şöyle söyleyeyim söylediğin 2 alandan hangisini seçersen seç lisedekinden çok farklı değil ama o 2 yıl bittikten sonra mesela bilgisayar programcılığı okudu isen 4 de tamamlayıp mühendis olabilirsin. :)

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ayrıca kendi bölümünü seçeceğinden dolayı puanlar sana göre biraz daha düşük oluyor örnek standart anadolu okuyan 400 ile giriyorsa sen oraya 380 ile giriyorsun bu örnekti bu dediğim direk 4 yıllık gidersen. DGS de olay biraz daha değişiyor yine avantajın var ama Türkçeden de yararlanabiliyorsun yine tabi ki matematik var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri