bootmgr

nbahero

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=arial, sans-serif][size=large][font=arial, sans-serif]" Bootmgr eksik Yeniden başlat: Ctrl+Alt+Del " bu hatadan gına geldi 3 adet diskim var hepsindede aynı hatayı veriyor hepsi mi bozuk kullanıdıgımız disklerdi bunlar şuan içleri bomboş cdyi takıyoruz bir yükleme için bir tuşa basın yazısı geliyor basıyorum bir tuşa hemen alt satıra iniyor ve bu dandik hata çıkıyor gına geldi bunu görmekten hocam çöp deyin parçalayayım atayım ama ufacık bir çözümü varsa uğraşmak isterim.Şimdiden teşekkürler :)[/font][/font][/size]

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Bu hata Windows dosyalarının bir yerde eksik olduğunu ve sürekli oraya geldiğinde aynı hatayı vermesini sağlar. Çözüm için Windows dosyanız varsa takın ardından reset atın PC'ye açılışta DEL tuşuna basarak BIOS'a giriş yapın. Frist Boot seçeneğinden CD'yi ilk sıraya çekin. Ardından tekrar reset atın bilgisayarınız CD'den başlayacak. Ardından CD'den başladıktan sonra dosyayı tarayarak eksik dosyaları yerine yerleştirmesini sağladığınız taktirde sorun çözülecektir.

Windows CD'niz yoksa internetten indirip, CD'ye iso olarak çekmelisiniz. Şuanki Windows sürümünüz neyse onu indirmeniz gereklidir..

KS

nbahero

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sanırım düşüncelerimi aktaramadım evet sorunun sizin dediğiniz gibi bi hata oldugunu diğer forumlarda da okudum fakar benim diskim biçimlendirilmiş bir disk :S yükleme için 1 tuşa basın diyor basıyorum bu hata cıkıyor.

E

expert

Guest
Kullandığın format dosyasın da eksik dosya var onu diyor yeni bir format cd si lazım size

O

Oğuzhan

Guest
Valla çözümü nedir bilmem ama ben harddiskten format atarken de cd ile atarken de okuldaki bilgisayarların bazılarında bu sorunu yaşamıştım bi ara düzelmişti ama nasıl düzeldiğini hatırlamıyorum :D

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
sen herşeyi boşver başka bilgisayarda yeni bir windows indir usb ye aktar programıyla. daha sonar first boots seceneğini usb yap reset at. başlarken bir tusa basın diyecek bas temiz kuruluma geç. özelleştir deyip sürücüleri sil yeniden oluştur istediğin bölüme windowsunu kur sorunsuz kullan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri