Epic beleş vermişti. Fazla sarmamıştı. Bir oyun beleş olunca içimden oynamak gelmiyor nedense. Para vererek aldığım oyunları oynuyorum. Ama epic verince oynamak gelmiyor.Çabuk alın çabuk bir hata var belli ki çabuk alın
Konusu daha önce açıldı. Bu arada "hata" dediğiniz ne? Normal indirimde işte 600 liradan düşmüş bir paket.Çabuk alın çabuk bir hata var belli ki çabuk alın
Buyurun hocam, diğer indirimlerle beraber göz atabilirsiniz.Link'de bıraksan iyi olacaktı kardeşim..
Vallahi sende olmasan yandık bizKonusu daha önce açıldı. Bu arada "hata" dediğiniz ne? Normal indirimde işte 600 liradan düşmüş bir paket.
Buyurun hocam, diğer indirimlerle beraber göz atabilirsiniz.
Fırsat Borderlands 3 Ultimate / Tales of Arise / Stray İndirimde!
Ben mı? yanlış görüyorum yoksa konuyu zaten daha önce sen açtın mı..?Vallahi sende olmasan yandık bizeyvallah..
Evet ^-^)Ben mı? yanlış görüyorum yoksa konuyu zaten daha önce sen açtın mı..?
Haa anladım, sorun olmaz aynı konu açılmış olsa zarari olmaz kimseye galiba diye düşünüyorum ben..Evet ^-^)
Tekli bir şekilde paylaşılmış ve ekran resmine bakıldığı üzere arkadaş gördüğü gibi burayla paylaşmak istemiş. Bunun bi zararı olmaz aksine PCH topluluğunu önemsediğini görmek hoşuma gittiHaa anladım, sorun olmaz aynı konu açılmış olsa zarari olmaz kimseye galiba diye düşünüyorum ben..
oyunlar zamlanıyor bu tarz seviyorsan al ve türkçe yama kurt 200 300 saat götürür hiçte sıkılmazsın çokta komik oyun ama senin tarzın değilse boşverAlinir mi arkadaşlar yoksa başka oyun için mi bekleteyim 100tlm var.
Oyunu/Seriyi/Türü seviyorsanız iyi bir oyundur. Min 20, max 80 saat oynarsınız ve DLC'ler hikâyeye etki ediyorsa eğer daha da uzun oynayabilirsiniz yani paranıza değecektir.Alinir mi arkadaşlar yoksa başka oyun için mi bekleteyim 100tlm var.
Her dlc kendi içinde bir ülkeler ve o ülke içinde şehirler var ve her birisinde farklı bir sürü boss farklı canavar çeşidi var bir kaçı aynı ikonik olanlar ekstradan her dlc kendi içinde bir hikaye sadece birazı gönderme yappyor ana hikayeyeOyunu/Seriyi/Türü seviyorsanız iyi bir oyundur. Min 20, max 80 saat oynarsınız ve DLC'ler hikâyeye etki ediyorsa eğer daha da uzun oynayabilirsiniz yani paranıza değecektir.