Borderlands 3 Ultimate Edition
Tales of Arise 119,60₺ [Steam]
Stray 128₺ [Steam]
Diğer indirimler: Metro Exodus / Litte Nightmare 2 / CODE VEIN 'de indirim!
Steam tarihindeki en düşük fiyatları.
Son düzenleme:
Onu da paylaştım daha önce, gözünüzden kaçmış olmalıMetro serisinide şuanda indirimde ve oda tarihinin en düşük fiyatları sanırım
Gözümden kaçmış hocam görmemişimOnu da paylaştım daha önce, gözünüzden kaçmış olmalı
Metro Exodus / Litte Nightmare 2 / CODE VEIN 'de indirim!
Hata olduğunu düşünmüyorum, bazen paketler ana oyundan daha ucuz olabiliyor indirimlerde.Borderlands 3 Ultimate Edition şuan en düşük fiyatında. Hata olabileceğini düşünüyorum.
![]()
Borderlands 3 Ultimate Edition · BundleID: 16675
Borderlands 3 Ultimate Edition bundle on Steamsteamdb.info
Emin değilim ama 95 yıllarında başlayan bi seri olması gerekiyor. Seriye tam hâkim değilim ancak daha önce ilgimi çektiği biraz bakınmıştım seriye. Bu oyunda hikaye, sinamatik ve grafik olarak izlediğim kadarıyla güzeldi. Her ne kadar bu tür pek benlik olmasa da (JRPG) oyunu sevmiştim. Tavsiye edebilirim bu yüzden. Bu arada Serinin en çok sevilen ve satan oyunuda buydu.Tales of Arise nasıl bir oyun? Önceki serilerini oynamadım varsa animesini izlemedim. Loot yapıp bosslarla kapışmayı ve genel olarak animeleri severim. Gözüme çarptı ama fiyatı değecek mi emin olamadım.
Hata, hata çıktı fiyatı işteBorderlands 3 Ultimate paket fiyatı 261 TL ye yükseltildi.