Nasıl yani hocam biraz daha açabilir misiniz?Borsa'da hangi taraflara yönelmek daha güvenilirdir ?
Kimsenin dedigiyle birsey yapılmaz almak istiyorsan alırsın satmak istiyorsan satarsın hisseye aşıkta olunmaz. Alırsın çok yükseldi bu diyince ****** alır kaçarsın ytd. Birde yasak al sat demek. İyi günler.girme zamanı , hangi borsalar uzun vade tutmak .İyi diyebilecek hisseler nelerdir ?. Çok kazancı değil sağlamlıgı önemli
mesela thy, şisecam , sasa , hektaş ,ttelekom bunları almayı düşünüyorum cazip bi miktar.öneri varmıdır ? gerçi knuda yazıyorum ama yasakmı degil mi onuda bilmiyorum
Girme zamanı için bir şey diyemem, ama uzun vade diyorsanız girme zamanı aşırı önemli değil. Güvenilir olsun az kazanayım diyorsanız bist 30 şirketler en güvenilirdir arada çürük olabiliyor tabi. Temel ve teknik analizde biraz kendinizi geliştirmenizi öneririm. Ama bence en önemlisi kendinizi tanımak. Çok tanıdığım oldu uzun vadeciyim diyip 1 ay sonra ağlamaya başlayan. Uzun vade sizin için ne kadar süreye tekabül ediyor bunu iyi anlamanız lazım.girme zamanı , hangi borsalar uzun vade tutmak .İyi diyebilecek hisseler nelerdir ?. Çok kazancı değil sağlamlıgı önemli
mesela thy, şisecam , sasa , hektaş ,ttelekom bunları almayı düşünüyorum cazip bi miktar.öneri varmıdır ? gerçi knuda yazıyorum ama yasakmı degil mi onuda bilmiyorum