Öneri Boş PC Kasası

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Boş kasa ariyordum. Yukarı 240mm sıvı soğutma sığacak ve 3 fanli 3070 var rahatlıkla sığacak şekilde biraz büyük kasa ariyordum marka vs önemsiz uygun olanlardan hangisi alınabilir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Boş kasa ariyordum. Yukarı 240mm sıvı soğutma sığacak ve 3 fanli 3070 var rahatlıkla sığacak şekilde biraz büyük kasa ariyordum marka vs önemsiz uygun olanlardan hangisi alınabilir
cooler master td500v2 alabilirsin

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam bütçeniz tam nedir ona göre öneride bulunalım?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Dark guardian pro öneririm.

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar ben geçen hafta PSU olarak bunu aldım https://pckolik.com/urun/corsair-tx750m-750w-80plus-gold-mod-guc-kaynagi/ .

Ama aklıma şu takıldı. PSU 2.5k onu iade edip vento kasayı mi alayim üzerine 900 ekleyecem sadece. Corsair markası ayrı evet ama 900tl farkla yanında kasada geliyor.
Kasa güzel olabilir ama içerisindeki psu ne kadar kaliteli ve güvenilir?
Sisteminde bu kasa ve psu yu kullanacaksan güvenilir olmayan bir psu ile sistemini riske atma derim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Arkadaşlar ben geçen hafta PSU olarak bunu aldım https://pckolik.com/urun/corsair-tx750m-750w-80plus-gold-mod-guc-kaynagi/ .

Ama aklıma şu takıldı. PSU 2.5k onu iade edip vento kasayı mi alayim üzerine 900 ekleyecem sadece. Corsair markası ayrı evet ama 900tl farkla yanında kasada geliyor.
Değmez. Yeni bir kasa almak daha mantıklı.

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Kasa güzel olabilir ama içerisindeki psu ne kadar kaliteli ve güvenilir?
Sisteminde bu kasa ve psu yu kullanacaksan güvenilir olmayan bir psu ile sistemini riske atma derim.
Fsp o kadar kötü değil güvenilir yine de Corsair da ömürlük direk orası da var.

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Fsp o kadar kötü değil güvenilir yine de Corsair da ömürlük direk orası da var.
İçerisinde hangi psu var bilmiyorum , fsp iyidir, bütçe olarak sorun yaşıyorsan ve bu paylaştığın kasa isteklerini karşılıyorsa alınabilir.
Ama kasanın yorumlarını okuduğumda psu dan şikayet edenler var göz önünde bulundur bence.

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
İçerisinde hangi psu var bilmiyorum , fsp iyidir, bütçe olarak sorun yaşıyorsan ve nu paylaştığın kasa isteklerini karşılıyorsa alınabilir.
Ama kasanın yorumlarını okuduğumda psu dan şikayet edenler var göz önünde bulundur bence.
Kasada fsp 750w 80+ bronze var

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Paylaştığın linkteki kasa yorumlarına baktınmı bazıları ekran kartı kablolarında sorun yaşadığını söylemiş
Rampage PROLIX 850W 80+ Siyah ARGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Knk bu kasayı al geç biutcene göre çok iyi özelikleri var

Paylaştığın linkteki kasa yorumlarına baktınmı bazıları ekran kartı kablolarında sorun yaşadığını söylemiş
Bu kasada kronik USB ker çabuk bozuluyor alma

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Psu olmayan secenegide var 1500 TL bence alınır

Bide z
Tn bu fiyata iyi bir psulu kasa Yok bende warcry var içinde gamepower psu var 750w lik çok çekinerek almıştım ama psu çok kaliteli ve bir sürü koruma özelliği var
PSU olmayan halinin linkini atabilir misin. Bende PSU var zaten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri