cooler master td500v2 alabilirsinBoş kasa ariyordum. Yukarı 240mm sıvı soğutma sığacak ve 3 fanli 3070 var rahatlıkla sığacak şekilde biraz büyük kasa ariyordum marka vs önemsiz uygun olanlardan hangisi alınabilir
baktım baya iyi kasa. daha uyguna var mı bu boyutlardacooler master td500v2 alabilirsin
Hocam bütçeniz tam nedir ona göre öneride bulunalım?Boş kasa ariyordum. Yukarı 240mm sıvı soğutma sığacak ve 3 fanli 3070 var rahatlıkla sığacak şekilde biraz büyük kasa ariyordum marka vs önemsiz uygun olanlardan hangisi alınabilir
2- 2.5 gecmeyi istemıyom o civardaHocam bütçeniz tam nedir ona göre öneride bulunalım?
Bu fiyatlara büyük bir kasa biraz zor , bulursun ama ekran kartı ile ön fanlar arasında 3-4 parmak boşluk olur o derece büyüklükte bir kasa bulabilirsin.2- 2.5 gecmeyi istemıyom o civarda
bu fiyatlarda zor ucuz yollu dark maxima v30 var2- 2.5 gecmeyi istemıyom o civarda
Kasa güzel olabilir ama içerisindeki psu ne kadar kaliteli ve güvenilir?Arkadaşlar ben geçen hafta PSU olarak bunu aldım https://pckolik.com/urun/corsair-tx750m-750w-80plus-gold-mod-guc-kaynagi/ .
Ama aklıma şu takıldı. PSU 2.5k onu iade edip vento kasayı mi alayim üzerine 900 ekleyecem sadece. Corsair markası ayrı evet ama 900tl farkla yanında kasada geliyor.
![]()
Vento VG12AL FSP 750W 80+ 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Değmez. Yeni bir kasa almak daha mantıklı.Arkadaşlar ben geçen hafta PSU olarak bunu aldım https://pckolik.com/urun/corsair-tx750m-750w-80plus-gold-mod-guc-kaynagi/ .
Ama aklıma şu takıldı. PSU 2.5k onu iade edip vento kasayı mi alayim üzerine 900 ekleyecem sadece. Corsair markası ayrı evet ama 900tl farkla yanında kasada geliyor.
![]()
Vento VG12AL FSP 750W 80+ 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fsp o kadar kötü değil güvenilir yine de Corsair da ömürlük direk orası da var.Kasa güzel olabilir ama içerisindeki psu ne kadar kaliteli ve güvenilir?
Sisteminde bu kasa ve psu yu kullanacaksan güvenilir olmayan bir psu ile sistemini riske atma derim.
İçerisinde hangi psu var bilmiyorum , fsp iyidir, bütçe olarak sorun yaşıyorsan ve bu paylaştığın kasa isteklerini karşılıyorsa alınabilir.Fsp o kadar kötü değil güvenilir yine de Corsair da ömürlük direk orası da var.
Kasada fsp 750w 80+ bronze varİçerisinde hangi psu var bilmiyorum , fsp iyidir, bütçe olarak sorun yaşıyorsan ve nu paylaştığın kasa isteklerini karşılıyorsa alınabilir.
Ama kasanın yorumlarını okuduğumda psu dan şikayet edenler var göz önünde bulundur bence.
Paylaştığın linkteki kasa yorumlarına baktınmı bazıları ekran kartı kablolarında sorun yaşadığını söylemişKasada fsp 750w 80+ bronze var
Paylaştığın linkteki kasa yorumlarına baktınmı bazıları ekran kartı kablolarında sorun yaşadığını söylemiş
Rampage PROLIX 850W 80+ Siyah ARGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower KasaBoş kasa ariyordum. Yukarı 240mm sıvı soğutma sığacak ve 3 fanli 3070 var rahatlıkla sığacak şekilde biraz büyük kasa ariyordum marka vs önemsiz uygun olanlardan hangisi alınabilir
Bu kasada kronik USB ker çabuk bozuluyor almaPaylaştığın linkteki kasa yorumlarına baktınmı bazıları ekran kartı kablolarında sorun yaşadığını söylemiş
PSU çöp.Rampage PROLIX 850W 80+ Siyah ARGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Knk bu kasayı al geç biutcene göre çok iyi özelikleri var
Psu olmayan secenegide var 1500 TL bence alınırPSU çöp.
Tn bu fiyata iyi bir psulu kasa Yok bende warcry var içinde gamepower psu var 750w lik çok çekinerek almıştım ama psu çok kaliteli ve bir sürü koruma özelliği varPSU çöp.
PSU olmayan halinin linkini atabilir misin. Bende PSU var zatenPsu olmayan secenegide var 1500 TL bence alınır
Bide z
Tn bu fiyata iyi bir psulu kasa Yok bende warcry var içinde gamepower psu var 750w lik çok çekinerek almıştım ama psu çok kaliteli ve bir sürü koruma özelliği var
Knk senin önerilere patlıyorumRampage PROLIX 850W 80+ Siyah ARGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Knk bu kasayı al geç biutcene göre çok iyi özelikleri var
Bu kasada kronik USB ker çabuk bozuluyor alma