Bose QC20 tarzı oyuncu kulaklığı (kulak içi)

asdasdedimfamanasdiyemedi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba profesyonel PUBG oyuncusuyum ve oyunda ses kasabileceğim kaliteli, aynı anda müzik dinleyebileceğim dizi izleyebileceğim güzel bir kulaklık arıyorum.
Şu anki kullandığım kulaklık HyperX Cloud 2 fakat kafamda iz çıkardığı için kulak içi arıyorum QC20'nin de fiyatı çok tuzlu olduğu için alamıyorum bütçem 500 600.
Bir tane JBL kulaklığını HyperX'in ses kartı ile denedim fakat silah sesi inanılmaz yüksek ayak sesi ise az geliyor bu tarz bir kulaklık istemiyorum.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Birkaç model pahalı olabilir. Belki bütçeniz değişkenlik gösterebilir diye ekledim. Ne olur ne olmaz :)

KS

asdasdedimfamanasdiyemedi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Birkaç model pahalı olabilir. Belki bütçeniz değişkenlik gösterebilir diye ekledim. Ne olur ne olmaz :)
Evet teşekkürler önerileriniz için sadece ISURUS Pro V2 ye bütçem yetmekte hatta bütçemin altında ondan 100 200 tl fazla olup daha iyisi var mıdır bildiğiniz yoksa eğer bu kulaklık işimi görüp beni tatmin edebilir mi şu anki kullandığım cloud 2 ve dediğim gibi hem oyunlarda iyi ses kasabiliyo olmam gerek hem de müzik dizi izlerken absürt bir süs vermemesi gerek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri