- Tepki
- 50
Kasa güncellemesi yapmayı planlıyorum. Geleceğe dönük olması için ATX anakart destekli F/P BTF kasa (PSU suz) arıyorum.
Önerileriniz nelerdir?
Önerileriniz nelerdir?
Hocam selamlar, dediğiniz gibi kasalar çok az geliyor türkiye'ye. Biz teknolojiyi 10 yıl geriden takip ettiğimiz için çok fazla gelmiyor gelenler de fiyat olarak yüksek maalesef. Ayrıca atx destekleyen kasa sayısı da az çünkü genelde asus ve msi anakart üretiyor bu alanda. Onlar da mATX ürettikleri için atx kasa bulmak da zor. Tüm modeller atlamadıysam bunlar:Kasa güncellemesi yapmayı planlıyorum. Geleceğe dönük olması için ATX anakart destekli F/P BTF kasa (PSU suz) arıyorum.
Önerileriniz nelerdir?
Aynen hocam. Gelecekteki anakartlar buna dönecek o yüzden.Back the furutedan kastınız nedir?
Arkadan kabloların geçmesi mi?
Bende Master box 600 düşünmüştüm. GT302de var ama çok pahalı. Buda keza GT302 kadar olmasa da biraz tuzlu. A21 de mAtx destekli ne yazık ki. Daha ucuz yok sanırımHocam selamlar, dediğiniz gibi kasalar çok az geliyor türkiye'ye. Biz teknolojiyi 10 yıl geriden takip ettiğimiz için çok fazla gelmiyor gelenler de fiyat olarak yüksek maalesef. Ayrıca atx destekleyen kasa sayısı da az çünkü genelde asus ve msi anakart üretiyor bu alanda. Onlar da mATX ürettikleri için atx kasa bulmak da zor. Tüm modeller atlamadıysam bunlar:
![]()
CORSAIR iCUE LINK 3500X RGB Tempered Glass USB 3.2 Type-C Beyaz Mid Tower ATX Kasa | ITOPYA
CORSAIR iCUE LINK 3500X RGB Tempered Glass USB 3.2 Type-C Beyaz Mid Tower ATX Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CC-9011281-WW ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
Asus ROG Hyperion GR701 ARGB Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Hyperion GR701 ARGB Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Hyperion GR701 ARGB Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 14.678,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-asus-a21-siyah-micro-atx-fiyati,131989430.html (mATX)
Masterbox 600 de olur kaçırmışım ama fiyatı tuzluymuş biraz. MSI pano 4500 liraya düşmüş fiyat baya iyi, msi bu fiyatken cooler master'a para vermemenizi umuyorum. Düz ızgaralı masterbox gibi soğutma performansı olmaz diye düşünmeyin baya iyi soğutma performansı msi'ın.Aynen hocam. Gelecekteki anakartlar buna dönecek o yüzden.
Bende Master box 600 düşünmüştüm. GT302de var ama çok pahalı. Buda keza GT302 kadar olmasa da biraz tuzlu. A21 de mAtx destekli ne yazık ki. Daha ucuz yok sanırım
![]()
Cooler Master MasterBox 600 ARGB Tempered Glass White USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterBox 600 ARGB Tempered Glass White USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bileşenler Asus olunca MSI kasa almak gelmiyorMasterbox 600 de olur kaçırmışım ama fiyatı tuzluymuş biraz. MSI pano 4500 liraya düşmüş fiyat baya iyi, msi bu fiyatken cooler master'a para vermemenizi umuyorum. Düz ızgaralı masterbox gibi soğutma performansı olmaz diye düşünmeyin baya iyi soğutma performansı msi'ın.
Bir de ben kendi düşüncem anakartların geleceği kesinlikle arkadan portlu olacağına çok inanmıyorum. Bazı yenilikçi firmalar sıyrılır elbette çok daha fazla model olur ama üretim maliyetleri sebebiyle ne kadar yaygın olur bilemedim.
Kararınız ne olursa olsun, deneyip yorumlarınızı yazarsanız bizler de tecrübenizden faydalanmış oluruz. Şimdiden hayırlı olsun hocam <3