Öneri Bu 2.El Sistemi Almak Istiyorum Sizce Nasıl Fiyatı?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
KS

dithyramb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence gereksiz bu fiyata 10 k ekleyerek 4060ti + am5 yapilabilir
35.000 var şu an elimde ve direkt sistem alıp çalışmaya başlamam lazım biriktirebilecek bir durumda değilim. Tüm parçaları 2.el toplamak istiyorum ancak adam kutusuz nasıl kullanıldığı belli olmayan ürünü sıfırından 500 lira ucuza satıyor vs. güvenilmiyor yani. En azından bu tarz bir sistem alıp devam etmek istiyorum günlerdir işin içinden çıkamadım çünkü. Ryzen 9 7900 alacaktım 1 günde 1000₺ zamlandı ayrıca 14700'ün çekirdek performansı daha yüksek ve daha uygun şu an render için. Başka tavsiyeleriniz varsa eğer oradan da ilerleyebilirim.

Anakart: Colorfull Battle'ın 4 ramli olanını alacağım seçeceğim işlemciye göre
İşlemci: İ7 14700 - R9 7900 yüksek çekirdekli gerekiyor
Ekran Kartı: 3060-3070-3070ti-max PALİT 3080
Kasa-PSU-Soğutucu-SSD: toplu alacağım zalman 360mm sıvı soğutma-gold sertifikali vs. sağlam parçalar
Ram: 2.el patriot viper bakacağım ddr5

İşlemciyi 2.elden temiz alabildiğim an her şey çözülecek direkt sıfır anakart sipariş edip takır takır dizeceğim.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
200
Render için anakartı kaliteli modellere göz atmanızı öneririm. Zira sürekli işlem yapacaksanız bazı arkadaşlar anakartı önemsemiyor bütün parçalar anakartta bileşiyor anakartınız iyi ise parçalar hem düzgün ve performanslı çalışır.Giriş seviye yerine orta -üst seviye almaya çalışın.

KS

dithyramb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Render için anakartı kaliteli modellere göz atmanızı öneririm. Zira sürekli işlem yapacaksanız bazı arkadaşlar anakartı önemsemiyor bütün parçalar anakartta bileşiyor anakartınız iyi ise parçalar hem düzgün ve performanslı çalışır.Giriş seviye yerine orta -üst seviye almaya çalışın.
Bütçem için en uygun kart şu an bu. Bayağı bir tavsiye edilen bir anakart. 4 ram slotu var bir de soğutucuları falan var hem de z790. Ben de isterim üst segment bir anakart ama bütçe malum. 5bin'i verirken bile soru işaretlerim var şu an.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri