Bu Amazon Ne Garip Bir Firma...

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Bugün N11'den sipariş ettiğim ürün gelecekti babam kargoları almış kalkıp baktığımda bir baktım Amazondan da kargo gelmiş ben Amazon dan hiç sipariş vermemiştim kargonun üzerindeki bilgileri kontrol ettim isimlerimiz aynı olunca kargocu karıştırmış, başta kargonun sahibini mi arasam diye düşündüm sonra Amazon müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim bana ürünü göndermenize gerek yok kargonun üzerindeki bilgileri imha etmemi ürünü de ister kullanın ister imha edin dediler. Ürünün sahibi Amazon la iletişime geçtiğinde para iadesi yada ürün ile ilgili gerekli desteği vereceklerini söylediler. Ben yine akşama kadar bekleyeceğim belki kargocu fark eder. Şimdi ürünün kutusu patlamış ne sipariş edildiği belli fazla pahalı bir ürün değil gibi şimdi bu elektronik aşırı pahalı bir ürün olsa yine mi aynı şeyi yapacaklardı çok ilginç.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Amazon Dünya üzerinde müşteri memnuniyeti adına gelmiş geçmiş en iyi firma. Para derdi kazanç kar derdi asla ve asla yok. Zaten şirketin değerinden de belli. Siparişlerde oluşan bir sorunlarda eğer çakallık yapmazsanız baştan sona ful müşteriden yanalar bütün mağduriyetleri gideriyorlar. 2-3 tane ürün iade edecektim satıcı itirazda bulundu Amazon resmen satıcının ağzını kapatıp kendisi konuya el attı direk iadeyi aldı. Kendileri benim yerime kargo şubesini vs aradılar herşeyi hallettiler. Müşteri hizmetleri aşırı iyi destek sağlıyor şok olmuştum . Size gelen ürün Amazon urunuyse pahalı da olsa ucuzda olsa aynı şeyi yaparlardi diye düşünüyorum. Ama satıcı başka bı firma olsaydı o zaman geri alırlardı diye düşünüyorum

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Amazon Dünya üzerinde müşteri memnuniyeti adına gelmiş geçmiş en iyi firma. Para derdi kazanç kar derdi asla ve asla yok. Zaten şirketin değerinden de belli. Siparişlerde oluşan bir sorunlarda eğer çakallık yapmazsanız baştan sona ful müşteriden yanalar bütün mağduriyetleri gideriyorlar. 2-3 tane ürün iade edecektim satıcı itirazda bulundu Amazon resmen satıcının ağzını kapatıp kendisi konuya el attı direk iadeyi aldı. Kendileri benim yerime kargo şubesini vs aradılar herşeyi hallettiler. Müşteri hizmetleri aşırı iyi destek sağlıyor şok olmuştum . Size gelen ürün Amazon urunuyse pahalı da olsa ucuzda olsa aynı şeyi yaparlardi diye düşünüyorum. Ama satıcı başka bı firma olsaydı o zaman geri alırlardı diye düşünüyorum
Aynen katılıyorum çok karakterli örnek alınacak bir firma müşteri hizmetleri ürünün ne olduğunu sormadı ürün ile ilgili bilgide istemedi burada yazdıklarımı söyledi ben kimsenin ne ürün sahibinin, ne kargocunun, nede Amazon'un kimsenin mağdur olmasını istemem müşteri hizmetlerinin dediklerini uygulayacağım. "Tam bu yazıyı yazarken kargocu geldi ürünü teslim ettim"

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Aynen katılıyorum çok karakterli örnek alınacak bir firma müşteri hizmetleri ürünün ne olduğunu sormadı ürün ile ilgili bilgide istemedi burada yazdıklarımı söyledi ben kimsenin ne ürün sahibinin, ne kargocunun, nede Amazon'un kimsenin mağdur olmasını istemem müşteri hizmetlerinin dediklerini uygulayacağım. "Tam bu yazıyı yazarken kargocu geldi ürünü teslim ettim"
Doğru olanı yapmışsın Usta.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri