Bu bilgisayarı almalımıyım ?

abtmusic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar hepinizi saygı ile selamlıyorum

ben grafik tasarım işleri için bütçemin yettiği kadar bir bilgisayar almak istiyorum ikinci el bir bilgisayar buldum sizlerden ricam özelliklerine göre bu bilgisayar ve donanımı ne kadar eder benim grafik tasarım ve video düzenleme programlarım için işimi görürmü yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

- Samsung Full HD 22 inc Monitör

- AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

- NVIDIA GeForce GT 420 GPU 2 GB 128 BİT

- 8 GM KİNGSTON RAM

- 1 TB HARDİSK TOSHİBA

- Asus M5A78L-M LX3 Anakart https://www.asus.com/tr/Motherboards/M5A78LM_LX3/

- Q Klavye

kX93N7.jpg

7yaERm.jpg

MaV5q6.jpg

OyvnQ0.jpg

NOn6MN.jpg

düzeltme

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
abtmusic' Alıntı:
Merhabalar hepinizi saygı ile selamlıyorum

ben grafik tasarım işleri için bütçemin yettiği kadar bir bilgisayar almak istiyorum ikinci el bir bilgisayar buldum sizlerden ricam özelliklerine göre bu bilgisayar ve donanımı ne kadar eder benim grafik tasarım ve video düzenleme programlarım için işimi görürmü yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

- Samsung Full HD 22 inc Monitör

- AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

- NVIDIA GeForce GT 420 GPU 2 GB 128 BİT

- 8 GM KİNGSTON RAM

- 1 TB HARDİSK TOSHİBA

- Asus M5A78L-M LX3 Anakart https://www.asus.com/tr/Motherboards/M5A78LM_LX3/

- Q Klavye

kX93N7.jpg

7yaERm.jpg

MaV5q6.jpg

OyvnQ0.jpg

NOn6MN.jpg

düzeltme

Satıcıların istediği fiyat nedir ?

KS

abtmusic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1250 tl demişti 800 tl ye pazarlık yaptık verecek ama 800 tl edermi bilmiyorum siz ustalardan fikir almak istedim

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam monitör 200 250 civarı kasanın kendi fiyatı 550 600 civarına denk geliyor toplam 800 e iyi yanı ekran kartı dusuk biraz

KS

abtmusic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
monitör de ufak bir leke var diyor fark edilmiyormuş hocam pazarlığın üstüne gitsem mi yoksa almasam mı?

KS

abtmusic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam o pcye adam akıllı bir ekran kartı taksaniz işinizi rahat rahat görür ilerde upragade yaparsanız pc işinize yarar

enes hocam 800 tl iyi mi 1250 tl fiyat vermişti işlemcisi hakkında ne söyleyebilirsiniz ve anakartı ram slotunun 2 adet olması normal mi sizce

C..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
800 Liraya fazla birşey bekleme, biraz eski anakart olduğu için upgrade edersen astarı yüzünü geçer, sadece anlık işini görmek için yap, sadece gününü kurtarırsın, uzun soluklu bir şey istiyorsan ve işlerini ciddi yapmak istiyorsan yeni bir sistem toplamanı tavsiye ederim.

KS

abtmusic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için farklı bu pc ve işlemci için bilgisi olan varsa yazabilirse memnun olurum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
abtmusic' Alıntı:
teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için farklı bu pc ve işlemci için bilgisi olan varsa yazabilirse memnun olurum

Önerim gt1030 g4600 ikilisini almak toplam 1500 tlye

C..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
abtmusic' Alıntı:

Eski nesil bir işlemci, Render tarafında sony vegas kullanırken 6300 işlemcisinin performansı 10 dakikalık bir videoda 40-45 dakika arasında performans gösteriyor, PS bölümünde rahatlıkla kullanılabilir fakat 400 500 mb'lık işlemler yapıcağın zaman kasma yaşıyabilirsin

KS

abtmusic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
C..' Alıntı:
abtmusic' Alıntı:

Eski nesil bir işlemci, Render tarafında sony vegas kullanırken 6300 işlemcisinin performansı 10 dakikalık bir videoda 40-45 dakika arasında performans gösteriyor, PS bölümünde rahatlıkla kullanılabilir fakat 400 500 mb'lık işlemler yapıcağın zaman kasma yaşıyabilirsin

Bu pc nin işlemcisi İntel'in hangi işlemcisine eş değer hocam sizce ben genelde adobe premşier ve after effects de de çalışacağım

BilgisayarcıGenç' Alıntı:
abtmusic' Alıntı:

öneriniz için teşekkür ederim fakat bu yazdıklarınız pc nin adımı özellikleri nelerdir hocam

C..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İntel tarafından alıcak isen minimum i3 7100 ve ya 7400 8. nesil ister isen yeni çıkan 8400 ya da 8100 işlemcilerini tavsiye ederim onun dışında alıcağın alt seviyedeki işlemciler bahsetttiğin programlarda işini görmeyecektir, programı açsan bile verimlilik ve stabilite açısından sürekli sorun çıkartabilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
abtmusic' Alıntı:
C..' Alıntı:

Bu pc nin işlemcisi İntel'in hangi işlemcisine eş değer hocam sizce ben genelde adobe premşier ve after effects de de çalışacağım

BilgisayarcıGenç' Alıntı:

öneriniz için teşekkür ederim fakat bu yazdıklarınız pc nin adımı özellikleri nelerdir hocam

Bu yada biraz daha ekleyip 1050 ti lı model
http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-...30-2gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri