pc çalıştırdım bu karşıma çıktı sorun nedir arkadaşlar bı yardımcı olun ..🙏🏻
StalinGradOF Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 10 Mar 2023 Mesajlar 111 Tepki 15 Konum Manisa 25 May 2024 #1 pc çalıştırdım bu karşıma çıktı sorun nedir arkadaşlar bı yardımcı olun ..
omerk_k Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 328 Tepki 41 25 May 2024 #2 Monitördendir herhalde benim bir fikrim yok bu konuda
galip Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 May 2024 Mesajlar 448 Tepki 84 25 May 2024 #3 full ekran oynat videoyu piksek sorunu olup olmadığı ortaya çıkar olmazsa bunu dene sonra kapat monitörü tekrar aç
full ekran oynat videoyu piksek sorunu olup olmadığı ortaya çıkar olmazsa bunu dene sonra kapat monitörü tekrar aç
KS StalinGradOF Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 10 Mar 2023 Mesajlar 111 Tepki 15 Konum Manisa 25 May 2024 Konu Sahibi #4 Monitörü TV box da denedim monitör de sorun yok galip' Alıntı: full ekran oynat videoyu piksek sorunu olup olmadığı ortaya çıkar olmazsa bunu dene sonra kapat monitörü tekrar aç Genişletmek için tıkla ...
Monitörü TV box da denedim monitör de sorun yok galip' Alıntı: full ekran oynat videoyu piksek sorunu olup olmadığı ortaya çıkar olmazsa bunu dene sonra kapat monitörü tekrar aç Genişletmek için tıkla ...
K kuru cacık Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3,421 Tepki 773 25 May 2024 #5 E kartı çıkışındaki sokette bi şey olmasın.Biraz oynatın onu.
KS StalinGradOF Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 10 Mar 2023 Mesajlar 111 Tepki 15 Konum Manisa 25 May 2024 Konu Sahibi #6 kuru cacık' Alıntı: E kartı çıkışındaki sokette bi şey olmasın.Biraz oynatın onu. Genişletmek için tıkla ... Her iki DP portunda da denedim
kuru cacık' Alıntı: E kartı çıkışındaki sokette bi şey olmasın.Biraz oynatın onu. Genişletmek için tıkla ... Her iki DP portunda da denedim