Bu Değerler Normalmi

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
FPS sabitleyerek çöxebilirsin
Tam anlayamadım Varmı Yokmu Youtubede Arattim Biraz daha Yuksek Sesler Cikiuo Bende Cik Daha Az Ve Genelde Olmuyo Cok Yuk Altina Binince Gelio Gibi Ve Sey dicem forest ultra ayarlarda 88 dereceyi gordu islemci korkmalimiyim senide yoruyorum kusura bakma abi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Tam anlayamadım Varmı Yokmu Youtubede Arattim Biraz daha Yuksek Sesler Cikiuo Bende Cik Daha Az Ve Genelde Olmuyo Cok Yuk Altina Binince Gelio Gibi Ve Sey dicem forest ultra ayarlarda 88 dereceyi gordu islemci korkmalimiyim senide yoruyorum kusura bakma abi
5600x stokla çok ısınır yakın zamanda kaliteli kule tipi yada sıvı soğutma alın.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
5600x stokla çok ısınır yakın zamanda kaliteli kule tipi yada sıvı soğutma alın.
Hocam Coile Whine Muhabbeti Olabilirmi Sizce O Kadar Yuksej Bi Ses Yok Yakalarsam aticam sanki gaz kaciyomus veya ufaj bi surtme oluyomus gibi oluyi bazen ve fullmark test yaptim usinmadu ekran ksrti 60 fps cuvaru verdi sabit guzeldi valoya girdim deneme girevlerini yaptim ortalama 600 kusur 700 kusur verdi bazen 950 fps yi bile gordu ama bence macta 400 500 civaru verir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri