Bu dolandırıclara irtibat etmeyin (EPA TEKNOLOJİ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibraagrad

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamlar iyi günler geçenlerde ekran kartımda sıkıntı çıktığını buraya yazmıştım bu yüzden iade ettiğimide eklmeiştim her neyse 15 gün boyunca koşulsuz iade hakkım olmasına reğmen iade talebim reddeldi bunun üzerine internette bir kaç araştırma yaptıktan sonra aldığım mağazanın (EPA TEKNOLOJİ) 2. el miningde kullanılmış ürünleri sattığını öğrendim ve bunun başıma gelme ihtimali oldukça yüksek sizin yerinizde olsam buna dikkat ederdim N11e yazdım şu an ve ellerinden geleni yapacaklarını söylemelerine rağmen ben pek güvenemedim açıkcası. Ve aynı zamanda ambalaj yapsaydınız garantiyi kabul ederdik dendi ama bana ambalaj yapmam konusunda hiçbir şey demediler bu düpedüz dolandırıcılıktır sizde dikkat edin kendinizi zora sokmayın
xaJM34

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
15 gün koşulsuz iadenizi kabul etmemeleri çok saçma bir sebep.Eğer N11 den bir sonuç çıkmazsa Tüketici haklarına başvurmanızı öneriyorum.

KS

ibraagrad

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
15 gün koşulsuz iadenizi kabul etmemeleri çok saçma bir sebep.Eğer N11 den bir sonuç çıkmazsa Tüketici haklarına başvurmanızı öneriyorum.

N11 umarım halleder ve uzamaz ama gerçekten böyle bir şey olamaz şaka gibi her yerde mağaza hakkında şikayet olmasına rağmen hala hepsiburada N11 vb gibi sitelerde satışa devam ediyor şaka gibi

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnşallah kısa sürede halledililir.Bildirdiğiniz sorun için kullanıcıların dikkatli olması önemli teşekkür ederiz başka sorularınız için yine bekleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri