Yardım Bu Ekran Kartı Iade Edilir Mi?

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Arkadaşlar iyi akşamlar ben Teknobiyotik üzerinden Galax 4060 Ti ekran kartı aldım lakin 3-4 günlük kullanımım sonucunda coil whine sesini duydum ve bu durumda iade etmeyi düşünüyorum. Sizce cayma hakkını mı kullanmalıyım yoksa sorunu belirtip mi iade veya değişim talep etmeliyim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşlar iyi akşamlar ben Teknobiyotik üzerinden Galax 4060 Ti ekran kartı aldım lakin 3-4 günlük kullanımım sonucunda coil whine sesini duydum ve bu durumda iade etmeyi düşünüyorum. Sizce cayma hakkını mı kullanmalıyım yoksa sorunu belirtip mi iade veya değişim talep etmeliyim
Merhaba Coil Whine var derseniz iade almazlar, servise gönderin derler bakar ve bir sorun olmadığını söylerler. Eğer çok rahatsız etmiyorsa kullanın derim, çünkü bozuk değil, yani kulağınızı dayayıp dinlemeyin günlük kullanım şeklimiz öyle değil :). Bu konuda cayma hakkını kullanan var mı? Bende merak ettim varsa 1 hafta 10 gün kullanıp, sebep belirtmeden iade eden yazsın yararlı bilgi olur.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Sanmıyorum coil whine çünkü performans a yada sıcaklığa bir etkisi yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri