- Tepki
- 524
evet evet ve benim önerdiklerimi beğenmemiş ondan almıckamıshocam ucuncu kez ayni konuyu aciyorusunuz bu bilgisayar cidden alinmaz cok fahis fiyat cekmisler size
evet evet ve benim önerdiklerimi beğenmemiş ondan almıckamıshocam ucuncu kez ayni konuyu aciyorusunuz bu bilgisayar cidden alinmaz cok fahis fiyat cekmisler size
Fahiş fiyat bile değil direk piyasa da olmayan fiyat. Torosa 1M istemek gibi bişeyhocam ucuncu kez ayni konuyu aciyorusunuz bu bilgisayar cidden alinmaz cok fahis fiyat cekmisler size
Torosa 1m bile bunun yanında uygun…Fahiş fiyat bile değil direk piyasa da olmayan fiyat. Torosa 1M istemek gibi bişey
hocam eger illaki gorup alicam diye boyle yapiyorsaniz eger sehrinizde vatan itopya benzeri bilindik bir sirket varsa oraya gidip toplatabilirsiniz daha iyi bir bilgisayar toplarlar sizeYok 0 toplatiyorum istersen bı bak dosya gönderdim benim adım selim senin ismin ne hocam
bundanda ucuz olur vatan bilehocam eger illaki gorup alicam diye boyle yapiyorsaniz eger sehrinizde vatan itopya benzeri bilindik bir sirket varsa oraya gidip toplatabilirsiniz daha iyi bir bilgisayar toplarlar size
biz vatana bunu gorene kadar kazik diyorduk utanmamiz lazimbundanda ucuz olur vatan bile