Bu Ekran Kartına Hangi Sıvı Soğutma

Lxran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhabalar arkadaşlar şuan aktif olarak 3070ti sistem kullanıyorum gayette memnunum kar yapıp satacağım sonrasında biaralar hevesim olan keyif amaçlı bir sistem toplayacağım 2.elde 1080ti aorus eb waterface diye bir ekran kartı buldum ekran kartı sıvı soğutmalı fakat bu modelde yanında sıvı soğutma yok illa custom soğutmamı takılmalı yoksa normal sıvı soğutmada uygun olurmu.lütfen bana onu alma bunu al veya performans çok düşer demeyin çünkü biliyorum sadece amacım hevesimi gidermek sıvı soğutmalı güzel görünen bir sistem toplamak.Şimdiden teşekkürler

Kart bu

Ekli dosyalar

• IMG_2717.png
    IMG_2717.png
    693.9 KB · Görüntüleme: 3

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Öncelikle merhabalar arkadaşlar şuan aktif olarak 3070ti sistem kullanıyorum gayette memnunum kar yapıp satacağım sonrasında biaralar hevesim olan keyif amaçlı bir sistem toplayacağım 2.elde 1080ti aorus eb waterface diye bir ekran kartı buldum ekran kartı sıvı soğutmalı fakat bu modelde yanında sıvı soğutma yok illa custom soğutmamı takılmalı yoksa normal sıvı soğutmada uygun olurmu.lütfen bana onu alma bunu al veya performans çok düşer demeyin çünkü biliyorum sadece amacım hevesimi gidermek sıvı soğutmalı güzel görünen bir sistem toplamak.Şimdiden teşekkürler

Kart bu

Waterforce WB Xtreme Edition ile sadece Custom kurulum yapabilirsin, model isimdeki WB Water Block anlamına geliyor. Yani sadece wather blocklu olarak, tüpsüz, pompasız ve radyatörsüz. Bu modelin birde WB olmayan hepsi bir arada hali var. Sıvı soğutma için tüm bileşenleri hazır, tak çalıştır olarak.

Ancak ekran kartları için Alphacool gibi markaların hazırladığı sıvı soğutucular da var. PCB yi o soğutucuların içerisine yerleştirerek kullanabiliyorsun. 2023 sonlarına doğru 4080 TUF için yapmıştım. Videosu:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri