RAZER Ornata V3 Kablolu Q Klavye Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Ornata V3 Kablolu Q Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
Kullanan var mı bu paraya değer mi arkadaşlar?
Değmez royal kludge rk61 al![]()
RAZER Ornata V3 Kablolu Q Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
alınmaz![]()
RAZER Ornata V3 Kablolu Q Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Farketmedim onu eyvallah.Link F klavye alacaksan dikkat et Q kullanıyor çoğu kişi ondan uyardım![]()
Numarasız klavye istemiyorum eski kafa benim biraz alışamam onlaraDeğmez royal kludge rk61 al
kötü rampageFarketmedim onu eyvallah.
Numarasız klavye istemiyorum eski kafa benim biraz alışamam onlara
https://www.itopya.com/razer-ornata-v3-x-low-profile-membrane-turkce-rgb-gaming-klavye_u20561
Peki buna ne diyorsunuz
![]()
RAMPAGE KM-RX7 Fortuna USB Gaming Combo Q Gaming Klavye ve 6400 dpi Mouse Seti Siyah
KM-RX7 Fortuna USB Gaming Combo Q Gaming Klavye ve 6400 dpi Mouse Seti Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Şöylede bi set var ama??![]()
İyi ve uygun fiyat var mı ki?kötü rampage
magic refiner rk96İyi ve uygun fiyat var mı ki?
KötüLogitech G213 prodigy ve Logitech G203 lightsync
ikilisi için ne diyorsunuz???
Kanka yanlış anlamada tek kelime yazıcaksan hiç yazma. Burası forum yani bilgisi olan kişilerin bil alma yeri değil mi? Sen sadece kötü yazmışsın yanii neden kötü sebebi yok. Seninde bilgin yokmuş gibi görünüyor yapma yani
Bilgim mi yok? HahahahaKanka yanlış anlamada tek kelime yazıcaksan hiç yazma. Burası forum yani bilgisi olan kişilerin bil alma yeri değil mi? Sen sadece kötü yazmışsın yanii neden kötü sebebi yok. Seninde bilgin yokmuş gibi görünüyor yapma yani
Senin yaşın kaç bilmiyorum ama şuan yaptığın gibi açıklayabilirsin kötü diye söyleyip geçemezsin bilgi vericeksen tam yada sus anladın?Bilgim mi yok? Hahahaha
Membran klavyeye o paralar dökülmez
Kronik sorunları var
“Anladın?”Senin yaşın kaç bilmiyorum ama şuan yaptığın gibi açıklayabilirsin kötü diye söyleyip geçemezsin bilgi vericeksen tam yada sus anladın?
Sende biraz düzgün üslup kullan. Boşuna tatsızlık çıkmasınkankam "kötü" dediğin kişi bu forumda ekipmanlar hakkında en bilgili kişi boş kes istersen![]()
Bilgisi varsa bilgisini versin o zaman kesip atmasın kötü diye ayrıca ben şahsına kötü demedim burda şuan boşu yapan kişi sensin ben bilgi almak için bu foruma üye oldum ve konu başlıkları açtım. Ama anlama konusunda sende zorlanıyorsun sanırım o yüzden avukatlık yapma iyi günler.kankam "kötü" dediğin kişi bu forumda ekipmanlar hakkında en bilgili kişi boş kes istersen![]()