güzel görünüyor ancak birkaç nokta var 1 ve en net bence rampage soğutucu tercih edilmemeli 1x120 olsa biler ampage olammalı birde kasayı görmedim hiç ps dikkat edin gerisi ok gibi
Kk PS dikkat edin derken anlayamadımgüzel görünüyor ancak birkaç nokta var 1 ve en net bence rampage soğutucu tercih edilmemeli 1x120 olsa biler ampage olammalı birde kasayı görmedim hiç ps dikkat edin gerisi ok gibi
Power supply bilinmedik yada kalitesiz markalardan alınca kafa agritabilirKk PS dikkat edin derken anlayamadım
Reis rahatsız olmazsan bişey daha sorabilir miyim ekran kartı ve işlemci iyimi ben çok fazla bilgili değilim kusura bakmaPower supply bilinmedik yada kalitesiz markalardan alınca kafa agritabilir
Yani bana sorarsan ben AMD ekran kartı kullanmam ancak bu bütçede mecburi gibi neden kullanmam baştan beri hiç ısınmadim birde Recep baltaşin videosuna bakabilirsin kapak resmi şey olan Madden umutluydum ama gibi bişeyReis rahatsız olmazsan bişey daha sorabilir miyim ekran kartı ve işlemci iyimi ben çok fazla bilgili değilim kusura bakma