bu fiyata bu sistem alınır mı?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Bu sistem hep aklımda alasım var ama amd korkutuyor :) fiyatına göre çok iyi

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336

önerebileceğiniz başka sistem var ise paylaşırsanız sevinirim iyi günler
Dediğimiz gibi bu fiyatlara alınabilecek iyi sistemlerden birisi ha Aralık ayında daha iyileri gelebilir mi?Belki gelebilir ama bu saatten sonra tahmin etmiyorum yani bir sistem alma düşünceniz varsa 1 saniye bile beklemeyin.

Bu sistem hep aklımda alasım var ama amd korkutuyor :) fiyatına göre çok iyi
Hocam başlarda ben de korkuyordum fakat korkunun ecele faydası yok imkanım olsa amd-nvidia seçmem:D

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Dediğimiz gibi bu fiyatlara alınabilecek iyi sistemlerden birisi ha Aralık ayında daha iyileri gelebilir mi?Belki gelebilir ama bu saatten sonra tahmin etmiyorum yani bir sistem alma düşünceniz varsa 1 saniye bile beklemeyin.

Hocam başlarda ben de korkuyordum fakat korkunun ecele faydası yok imkanım olsa amd-nvidia seçmem:D
Bu paralara 3060ti bile kalmadı artık neredeyse. Sistem iyi fiyatta. Siz amd mi kullanıyorsunuz

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
İmkanım olsa ikisini de kullanmaktan çekinmem.Fırsat geçerse elime amd almayı düşünüyorum.
Zaten 6800 ile 3060ti kıyaslamak doğru olmaz sırf bu sebepten zaten amd alınır 3060ti fiyatına bu sistem çok cazip anakartı işlemcisi de iyi. Forumlarda okuduğum bilgilere dayanarak konusuyorum amd ekran kartları hataya müsait bi kartmış( gerçi son serilerinde bayağı azalma olmuş sıkıntılarda ). bi oyun oyununun en can alıcı yerinde wattman hatası almak da istemiyorum :)

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Bu fiyata çok çok iyi AMD nin güvenilirsizliğini kapatıyor. AMD sevmeyen biri olarak ben genede alırdım ayrıca bundan sonra böyle fiyatlara böyle sistemlerin geleceğini düşünmüyorum.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

önerebileceğiniz başka sistem var ise paylaşırsanız sevinirim iyi günler
aynı sistem 4k farkla satılıyor itopya da o yüzden direk al bu sistemi

KS

Grhnekrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

fiyatlar oynamıyor ama kasalar degişiyor 2 3 günde bir 1 aydır bu iki sistem arasındayım daha iyisi gelirmi bilmiyorum bu ay içerisnde ama benim bulabilfiğim bu fiyat bandına alınabilecek 2 sistem bunlar sanırım 22 23k civarına çıkabiliyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri