Satan kişi mi güvenilir olmalıgerçektir ortak hesap veriyor oynuyorsun yani kişi güvenilirse problem olmaz
evet ileride hesap gidebilirSatan kişi mi güvenilir olmalı
Satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlayabilirim ki?evet ileride hesap gidebilir
şans işi site ismi vermek yasak mı bilgim yok ama item satışta güvenilir satıcı oluyor tabi onlarda başlığa garanti yazıp sonradan hesap gidince vermebiliyolarSatıcının güvenilir olduğunu nasıl anlayabilirim ki?
En iyisi uzak durmakşans işi site ismi vermek yasak mı bilgim yok ama item satışta güvenilir satıcı oluyor tabi onlarda başlığa garanti yazıp sonradan hesap gidince vermebiliyolar
evet eğer hikayeli oyunsa ve çok uzun sürmeyecekse düşünülebilir onun yerine arkadaşınız varsa onunla ortak alabilirsiniz daha ucuza gelirEn iyisi uzak durmak
The last of use ve şu unchatted oyunu için alırdım da satıcıya guvenlmezse sorun çıkmasın durduk yere o kadar oyun var yanmasın aradaevet eğer hikayeli oyunsa ve çok uzun sürmeyecekse düşünülebilir onun yerine arkadaşınız varsa onunla ortak alabilirsiniz daha ucuza gelir
bana kalırsa bulaşılmaz ben manhunt ve my summer car almıştım manhuntta sorun yok diğeri hesap gitmiş hiç yazmadım bile kendi hesabına almak en iyisiThe last of use ve şu unchatted oyunu için alırdım da satıcıya guvenlmezse sorun çıkmasın durduk yere o kadar oyun var yanmasın arada
Aynen öyle teşekkür ederimbana kalırsa bulaşılmaz ben manhunt ve my summer car almıştım manhuntta sorun yok diğeri hesap gitmiş hiç yazmadım bile kendi hesabına almak en iyisi