Arkadaşlar R6 oynuyorum ama sol altta sürekli sadece bu oyunda açılan bi gösterge var ve çok rahatsız etmeye başladı. Ayarlara bakıyorum bakıyorum bulamadım. NVIDIA ayarlarından da pek bişey bulamadım. Nasıl kaldırırım bu göstergeyi bilen varmı?
fps göstergesini kapat ayarlardanArkadaşlar R6 oynuyorum ama sol altta sürekli sadece bu oyunda açılan bi gösterge var ve çok rahatsız etmeye başladı. Ayarlara bakıyorum bakıyorum bulamadım. NVIDIA ayarlarından da pek bişey bulamadım. Nasıl kaldırırım bu göstergeyi bilen varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 40310
oyundan fps göstergesini kapatmayı denedim olmadı. steamden baktım ordanda bişey bulamadım en son aklıma nvıdıa ayarları falan geldi ordada pek bişey bulamadım. Bilmeden bi tuş kombinasyonuyla falan (örn alt+f10 gibi) yaptım diye düşünüyorum ama bulamıyorum bi türlüfps göstergesini kapat ayarlardan
Nvidia driverlari yukledigin yerden ayarlara bas orda oyun ici paylasimi kapatoyundan fps göstergesini kapatmayı denedim olmadı. steamden baktım ordanda bişey bulamadım en son aklıma nvıdıa ayarları falan geldi ordada pek bişey bulamadım. Bilmeden bi tuş kombinasyonuyla falan (örn alt+f10 gibi) yaptım diye düşünüyorum ama bulamıyorum bi türlü