- Tepki
- 28
- Konu Sahibi
Hocam ama adamdan fotoğraf istiyom adam bana yazı ile yazıyor :/
Hocam ama adamdan fotoğraf istiyom adam bana yazı ile yazıyor :/
hocam birde ben işlemciyi max %90 kullanıyorum sizce böyle kullanmam kaç fps etkiler?Ofis falan demiş. Mesai saati dışında olduğu için olabilirmi. Telefonla bi konuş o zaman.
İşlemcin sadece 4 çekirdek olduğu için oyunlarda yüzde 90 lara vurması,normal. Çok güçlü işlemcilerin ,oyun kullanım yüzdeleri düşük olur.Zorlanmadıkları için,yani.hocam birde ben işlemciyi max %90 kullanıyorum sizce böyle kullanmam kaç fps etkiler?
yok hocam ben kendim %90 ayarladm ondan soruyorum çünkü ben %90'dan fazla kullanmam.İşlemcin sadece 4 çekirdek olduğu için oyunlarda yüzde 90 lara vurması,normal. Çok güçlü işlemcilerin ,oyun kullanım yüzdeleri düşük olur.Zorlanmadıkları için,yani.
Merhaba hocam gönderdiğiniz ilan kaldırılmış ondan bunu alsam olurmu?;İşlemcin sadece 4 çekirdek olduğu için oyunlarda yüzde 90 lara vurması,normal. Çok güçlü işlemcilerin ,oyun kullanım yüzdeleri düşük olur.Zorlanmadıkları için,yani.
Satılmıştır. Fiat bayağı uygundu çünkü.Merhaba hocam gönderdiğiniz ilan kaldırılmış ondan bunu alsam olurmu?;
hocam malessef alamıyorum benim alacağım psu 6 pin.Satılmıştır. Fiat bayağı uygundu çünkü.
Neyse,bu da temiz bi karta benziyor. Biraz pazarlık yap,al.
Bunu alcam adama sordum eve gidince tüm kablo çıkışlarını yazarım dedi.xigmatek psuda 1 adet 6 ,1 adette (6+2) soket olması lazım Elemana bi sor.
Evt gördüm hocam sağolun.4.38 dk. e.kartı kablolarını gösteriyor , 6 ve 8 pin görünüyor. Elemanda yine de baksın .